noodles volos banner

"Βόμβες" από τον Γιάννη Ξάνθη: "Όλα ήταν προσχεδιασμένα, δεν έγιναν τυχαία"

 

"Βόμβες" από τον Γιάννη Ξάνθη! Ο τέως πρόεδρος της Νίκης Βόλου μίλησε στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης, BlueStar fm και αναφέρθηκε σε προσχεδιασμένο πλάνο ώστε να βγει από τη διοίκηση.
Ο κ. Ξάνθης είπε πως μέχρι την 1η Οκτωβρίου που πλήρωσε την τελευταία μισθοδοσία στους ποδοσφαιριστές, έβαλε μαζί με τον κ. Μακρόπουλο το ποσό των 30.000 ευρώ, ενώ το δίδυμο Βούλγαρη-Λάμπρου έβαλε το ποσό των 47.000. "Δεν επενέβη ποτέ στα ταμεία, τις εισπράξεις από τους αγώνες τις έπαιρνε όλες ο κ. Βούλγαρης με τον κ. Λάμπρου" ανέφερε, ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με τα οικονομικά, ενώ μίλησε για 15000 χαμένα λεφτά το καλοκαίρι. "Έγιναν πολλά λάθη, από άγνοια, χαθήκαν 15000 ευρώ από συμβόλαια, προκαταβολές, μάνατζερ. Εγώ δεν είχα συμμετοχή, δεν ήταν δικά μου λάθη" είπε και συμπλήρωσε: "Παραμένουμε εγώ και ο κ. Μακρόπουλος στο διοικητικό συμβούλιο μέχρι νεοτέρας αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Όλα ήταν προσχεδιασμένα, δεν έγιναν τυχαία".
Επιπροσθέτως, μίλησε για το συμβούλιο: "Δείτε ποιοι είναι στο συμβούλιο, ήταν επί θητείας Πάτση και μετά από έξι μήνες ή ένα χρόνο, να δείτε την πορεία αυτών των ανθρώπων. Συμφωνούσαν με τον κ. Πάτση, τώρα συμφωνούν με τον κ. Λάμπρου. Από όλα αυτά τα άτομα δεν ήθελε κανένας να βάλει υποψηφιότητα. Στον ερασιτέχνη τον κ. Γκόλια, τον κ. Λάμπρου, τον κ. Μακρόπουλο τους επέβαλα εγώ. Όλοι αυτοί που τους επέβαλα εγώ, ξαφνικά διαπιστώσαν ότι εγώ δεν κάνω. Δεν γίνεται να κάνω το διακοσμητικό πρόεδρο, είμαι 60 ετών και όλος ο Βόλος ξέρει ποιος είμαι, δεν χρειάζονταν να είμαι πρόεδρος της Νίκης για να αναγνωριστώ.
Όλοι κάνουν κριτική αλλά ποτέ δεν βοηθάνε. Στην κριτική είναι πρώτοι, όταν είναι να βάλουν το χέρι στην τσέπη είναι τελευταίοι. Ο κ. Μαρκόπουλος έβαλε 14000 και δεν μίλησε μια φορά στο ραδιόφωνο κι άνθρωποι που δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ, κάθε μέρα είναι στα ραδιόφωνα".
Σχολίασε ακόμη πως τα χρήματα που έβαλε, τα κάνει χορηγία στη Νίκη Βόλου, ενώ τόνισε πως τον Δεκέμβριο έψαχνε να βρει ανθρώπους να μπουν στο συμβούλιο και τώρα η ομάδα που πάει καλά, όλοι τρέχουν να είναι κοντά χωρίς να πληρώνουν, διευκρινίζοντας πάντως πως ο κ. Βούλγαρης βάζει το χέρι στην τσέπη.

 

 

Last modified onThursday, 15 October 2015 11:28