noodles volos banner

"Να επιβάλουμε το ρυθμό μας"

Ο Χρήστος Κανελλόπουλος ήταν αυτός που επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό. Ο 29χρονος επιθετικός, στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε: «Πιστεύω ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να επιβάλουμε το ρυθμό μας στο παιχνίδι, ελπίζω το γήπεδο να μην είναι σε κακή κατάσταση, όπως το προηγούμενο ματς. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στην εβδομάδα, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα παίξουμε για τη νίκη μόνο».
Για το γκολ που πέτυχε με τον Αιγινιακό, σχολίασε: «Το σκοράρισμα βοηθάει τον επιθετικό, ήμουν τυχερός που πέτυχα ένα γκολ καθοριστικό που έδωσε τη νίκη, πιστεύω να υπάρχει κι ανάλογη συνέχεια».
Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: «Είμαι σέντερ φορ, στην κορυφή. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και στις τρεις θέσεις, θα παίξω εκεί που θα μου πει ο προπονητής μου και εκεί που βοηθάω την ομάδα».
Για την ψυχολογία μετά τις νίκες: «Όταν κερδίζεις μια ομάδα σαν τον Αιγινιακό και μάλιστα την έχεις κλείσει στο μισό γήπεδο, μπορούμε να βλέπουμε πιο θετικά τη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Για φυσική κατάσταση της Νίκης τόνισε: «Η καλή φυσική κατάσταση είναι φυσικό επακόλουθο της πολύ καλής προετοιμασίας που κάναμε στη Νάουσα, φάνηκε ότι ήμασταν πιο έτοιμοι από τον Αιγινιακό».