noodles volos banner

"Εμείς γι' αυτόν τον κόσμο θα κάνουμε τα πάντα"

Στην αναγκαιότητα της παρουσίας του κόσμου και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Μπίλης, ο οποίος τόνισε πως θα είναι παρών στην προπώληση εισιτηρίων για να συνομιλήσει με τους φιλάθλους, ενώ αποκάλυψε πως το δελτίο του Αποστολίδη είναι έτοιμο.

O προπονητής της Νίκης Βόλου αρχικά δήλωσε: «Οι παίκτες είναι αυτοί που κερδίζουν τα παιχνίδια, ο δικός μας ρόλος είναι υποστηρικτικός. Οι παίκτες υλοποιούν την τακτική του προπονητή στο γήπεδο. Χάρηκα που άκουσα τον Χρήστο να δίνει τις κατάλληλες απαντήσεις και να λέει τα πράγματα με άποψη. Ήταν μια ευχάριστη εβδομάδα για εμάς, δεύτερη συνεχόμενη γιατί πετύχαμε το στόχο μας με τη βοήθεια του κόσμου και την τεράστια προσπάθεια των παικτών. Είναι μόνο τα 2 από τα 34 παιχνίδια. Πρέπει να τα ανέβουμε τα σκαλοπάτια ένα-ένα με πολύ κόπο. Την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ακόμη αγώνα, ένα σκαλοπάτι για την κορυφή της πυραμίδας του πρωταθλήματος. Σήμερα προπονηθήκαμε στο γήπεδο της Κερασιάς, έναν καταπληκτικό χώρο που πήγαμε γιατί δεν θέλαμε να επιβαρύνουμε το γήπεδο της Χάλκης. Για την Κυριακή, η παρουσία του κόσμου κρίνεται απαραίτητη. Το δέσιμο που αποκτήσαν με τους ποδοσφαιριστές, η χαρά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, να μπορέσουμε να το συνεχίσουμε κι αυτοί που ήρθαν, να μεταφέρουν στη Νέα Ιωνία και σε όλη την Ελλάδα την προσπάθεια που καταβάλλεται αυτή τη χρονιά».
Για τις απουσίες ανέφερε: «Ο Κιπτίου έχει κάνει μεγάλα βήματα, δεν αποκλείω να είναι στην αποστολή. Εκτός ο Νάκας και ο Ταουσιάνης, οι υπόλοιποι είναι θέμα μέχρι τελευταίας προπόνησης. Το δελτίο του Αποστολίδη είναι έτοιμο, το θέμα είναι να βρει ρυθμό στην προπόνηση για να του δοθούν αγωνιστικές ευκαιρίες». 
Για τις καιρικές συνθήκες που ενδεχομένως υπάρξουν την Κυριακή, απάντησε: «Το ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ ωραίο σπορ που διεξάγεται το χειμώνα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες που παίρνουμε, είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν σε όλες τις καταστάσεις, πρέπει να μαθαίνουν να κερδίζουν και τις καιρικές συνθήκες πέρα του αντιπάλου. Οι παίκτες έχουν δείξει ότι μπορούν και λύνουν οποιοδήποτε πρόβλημα μέσα στις τέσσερις γραμμές. Έτσι, θα γίνει και την Κυριακή».
Για τον Πιερικό που έχει υπηρετήσει ως παίκτης και ως προπονητής, ο Λεωνίδας Μπίλης είπε: «Γίνεται πάρα πολύ φιλότιμη προσπάθεια να επανέλθει στην κατάσταση που βρισκόνταν το 2004, έχει σαφώς χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας, έχει ενθουσιασμό, ικανοποιητικά αποτελέσματα στα δύο πρώτα παιχνίδια, μια ομάδα σφριγηλή που δεν δέχεται εύκολα γκολ».

Επίσης, απαντώντας σε ερωτήσεις, ανέφερε: "Οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι ο δρόμος τελειώνει το Μάιο, η διάθεση που δουλεύουν δεν δείχνει επανάπαυση. Με δύο νίκες δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό. Έχω ποιοτικά χαρακτηριστικά στα αποδυτήρια παικτών, προσωπικότητες οι οποίες βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και καλλιεργούν τα νεότερα παιδιά. Όταν βλέπουν από τη διοίκηση ότι τα πάτα είναι τακτοποιημένα και δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Η Νίκη Βόλου είναι μια οικογένεια, όλοι μαζί, που έχουν καταλάβει σε ποιο σύλλογο είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε. Ο προπονητής και οι παίκτες υλοποιούν το πλάνο».

Τέλος, έδωσε το μήνυμά του στον κόσμο: «Τους έχουμε ανάγκη, θα είμαι εδώ κατά τη διάρκεια της προπώλησης εισιτηρίων και χάρηκα που συνομιλήσαμε το προηγούμενο Σάββατο με τους φιλάθλους μας, εδώ στα γραφεία της ομάδας. Εμείς για αυτόν τον κόσμο θα κάνουμε τα πάντα».