noodles volos banner

Εκτός ο Χρ. Δαμάσκος, εκδόθηκαν όλα τα δελτία

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Πυράσου για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Θεσπρωτό. Μοναδική απουσία ο Χρήστος Δαμάσκος ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας και θα χάσει τρίτο στη σειρά παιχνίδι, με τραυματισμό που υπέστη στο χώρο εργασίας του και όχι στην ομάδα. Εκτός επίσης ο Μυργιώτης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο) ώστε το συντομότερο δυνατόν, περί τα τέλη Νοεμβρίου, να είναι σε θέση να μπει στην κανονική προπόνηση. Θετική εξέλιξη το γεγονός ότι εκδόθηκαν τρία δελτία που εκκρεμούσαν και έτσι, η τεχνική ηγεσία έχει πλέον περισσότερες επιλογές για τον καταρτισμό της 18άδας.
Υπενθυμίζουμε πως την Κυριακή, ο Πύρασος φιλοξενεί τον Θεσπρωτό στο γήπεδο Ναρθακίου, ομάδα που πέρυσι κέρδισε μέσα-έξω και παρουσιάζεται ως μια από τις δυνατές (και) του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας αρχίσει με δύο νίκες. Στο ρόστερ των "κιτρινόμαυρων" της Ηγουμενίτσας, ξεχωρίζουν τρία ονόματα, του μέσου Σωτήρη Λεοντίου (που έπαιζε και πέρυσι), του αριστερού μπακ Χρήστου Μήτση με πολυετή καριέρα σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ και της Β' Εθνικής (πέρασε κι από τη Νίκη Βόλου) και του επιθετικού Γιάννη Στεφανίδη με θητεία στις παραπάνω κατηγορίες. Εκεί παίζει, έχοντας επιστρέψει πλέον στην πρώην ομάδα του, ο Χάρης Μπίκας, ο οποίος για μια πενταετία ήταν στον Ρήγα Φεραίο. 
Στον Πύρασο η ψυχολογία είναι εξαιρετική μετά το διπλό της περασμένης αγωνιστικής και η ομάδα παρουσιάζεται έτοιμη ώστε να βάλει άλλο ένα τρίποντο στο βαθμολογικό σακούλι της... έστω κι αν χρειαστεί για δεύτερο ματς, να αγωνιστεί ως γηπεδούχος στα όρια του νομού, αυτή τη φορά στο Ναρθάκι. Μάλιστα, υπήρξε η σχετική ανακοίνωση στην οποία τονίζεται: "για την μετάβαση φιλάθλων μας στο Ναρθάκι, η διοίκηση του Πυράσου συμφώνησε με επαγγελματίες αυτοκινητιστές (ΤΑΞΙ) αντί του ποσού των 35 ευρώ μετ’επιστροφής. Η προσφορά ισχύει για μετακίνηση τεσσάρων ατόμων σε κάθε όχημα από Νέα Αγχίαλο".