noodles volos banner

Νίκη πάση θυσία χρειάζεται ο Ρήγας Φεραίος

Από την περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Βελεστίνο τον Μάρτιο Από την περσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Βελεστίνο τον Μάρτιο

Τον Δωτιέα Αγιάς υποδέχεται ο Ρήγας Φεραίος σήμερα στο Στάδιο Βελεστίνου με μοναδικό στόχο να πανηγυρίσει τη νίκη που αγνοεί εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Σέντρα στις 15:00 στην αναμέτρηση που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής.

Το όνομα του αντιπάλου ξυπνάει ευχάριστες (πρόσφατες) αναμνήσεις στο σύλλογο του Βελεστίνου καθώς με τη νίκη 3-1 απέναντι στον Δωτιέα στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, ο Ρήγας Φεραίος οριστικοποίησε τη συμμετοχή του στη νέα Γ' Εθνική. Το φετινό ματς δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγινε στα τέλη Μαρτίου. Οι "κυανόλευκοι" έχουν καλή απόδοση αλλά δεν μπορούν σε πολλά παιχνίδια να τη συνδυάσουν με τους απαραίτητους βαθμούς. Έτσι, βρίσκονται στη 10η θέση και θέλουν πάση θυσία το τρίποντο ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Είναι το προτελευταίο ματς μέσα στο 2013 καθώς ακολουθεί ο αγώνας Κυπέλλου με τη Νεοκαισάρεια και το ρεπό στον α' γύρο. Ο Λάκης Μπακάλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών πλην αυτού του Γουτούλη, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα υπεβλήθη σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Όσον αφορά στους "ερυθρόλευκους" της Αγιάς, έχουν μαζέψει 13 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση. Κέρδισαν 2-0 εντός τον Πυργετό, 3-1 εντός την Καρδίτσα, 3-1 εκτός τη Χαλκίδα, έφεραν ισοπαλία 0-0 στην Κύμη, 2-2 εντός με Νάουσα, 1-1 εκτός με Μαχητή, 1-1 εντός με Αχ. Νεοκαισαρείας και έχασαν 1-0 στο Δομοκό και 2-1 εντός από τη Λαμία.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Σάββατο 7/12
Μαχητής-Αμπελωνιακός 2-1
Κυριακή 8/12
Λευκάδια-Ένωση Αποστόλου Παύλου
Ρήγας Φεραίος-Δωτιέας Αγιάς
Αχιλλέας Δομοκού-Νάουσα
Καρδίτσα-Τρίκαλα 1963
Κύμη-Λαμία 1964
Πυργετός-Χαλκίδα

Last modified onSunday, 08 December 2013 10:21