noodles volos banner

Εντός έδρας ήττα για τον Ρήγα Φεραίο

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Ρήγα Φεραίο στο φετινό πρωτάθλημα καθώς έχασε 0-1 από τον Δωτιέα Αγιάς στο Βελεστίνο. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 45' ο Τσατσαλίδης κι ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν χάσει αρκετές κλασικές ευκαιρίες και είχαν και δοκάρι.

 

Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν οι φίλαθλοι του Βελεστίνου καθώς για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Ρήγας Φεραίος ήταν καλύτερος αλλά δεν μπόρεσε να συνδυάσει την καλή απόδοση με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο διάστημα 35-45', οι γηπεδούχοι είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά στο 35' από φάουλ του Γκίκα, κεφαλιά του Βουραζέρη έφυγε ελάχιστα άουτ, μετά στο 42' ο Ζατσάι τροφοδότησε τον Μπίκα που βγήκε σε μοναδικό τετ-α-τετ αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στο 44' σουτ του Χατζή εξουδετέρωσε δύσκολα ο πορτιέρε του Δωτιέα. Στις καθυστερήσεις και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, σε μια αντεπίθεση ο Τσατσαλίδης έκανε το 0-1 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.
Στην επανάληψη, ο Ρήγας Φεραίος συνέχισε να προσπαθεί για γκολ, αλλά δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία παρά μόνο απείλησε με σουτ των Κουβελά, Ζατσάι, Γκίκα και Τσουκάλη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή ευκαιρία στο 75΄με τον Τζιώλα και με δύο φάσεις, πήραν το σημαντικό τρίποντο στο Βελεστίνο.

Συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Κόκκας, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσος (77′ Γάρος), Μπλέτσας (46′ Τσουκάλης), Χατζής, Μπίκας (81′ Ρηγίνος), Κουβελάς, Ζατσάι, Γκίκα.
Δωτιέας: 
Μάτζαρης, Καρλιάμπας, Τσιλούλης, Τσιανάκας, Πολύζος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης (88′ Ριζούλης), Ντακουλας, Λώττας (60’ Τζιώλας), Τσιρογιάννης (74′ Λούγκος), Κατσίκης



Last modified onSunday, 08 December 2013 18:52