noodles volos banner

Δεν σκόραρε ο Κρεββατάς αλλά κέρδισε ο Μαχητής

Με τον ιδανικότερο τρόπο συνδύασε ο Μαχητής Τερψιθέας την επιστροφή του στη φυσική του έδρα μετά από μήνες περιπλάνησης λόγω εργασιών μιας και υπέταξε τον αξιόμαχο Αμπελωνιακό με 2-1 και πήρε έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα. Tο συγκρότημα του Νίκου Σταυροθεόδωρου είχε να γευτεί τη χαρά αυτή από την πρεμιέρα. 

Ουσιαστικά το α΄μέρος κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο πέρα από τα δύο τέρματα που σημειώθηκαν και πιο συγκεκριμένα στο 36΄ο Γιώργος Κακαβίτσης με κεφαλιά και αφού η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι μετά από σέντρα του Τζιαρτζιάνη έκανε το 0-1. Όμως στην εκπνοή του α΄μέρους και μετά από χτύπημα φάουλ του Κυριάκου, η μπάλα στρώθηκε στον Αλέξη Νικούλη κι αυτός με δυνατό σουτ και αφού η μπάλα βρήκε και σε πόδι αμυντικού κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου γράφοντας έτσι το 1-1.

Ιδανικά ξεκίνησε η επανάληψη για τους «κυανόλευκους» καθώς στο 56΄ο Θοδωρής Μολάς με μια αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έβαλε σε θέση οδηγού τον Μαχητή κάνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Από κει και πέρα το ματς πήρε μια «άγρια» ομορφιά καθώς έπεφταν στην κυριολεξία κορμιά με τους Αμπελωνίτες να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης και απείλησαν με τους Φλέγγα (60΄) και Μπίκο (80΄) ενώ ο Μαχητής προσπαθούσε με νύχια και δόντια να κρατήσει το προβάδισμα αυτό, έχοντας μια καλή στιγμή με τον Μολά στο 62΄ ο οποίος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μένοντας έτσι αυτό 2-1 μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις:
ΜΑΧΗΤΗΣ: Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος (89΄Ντονούδης), Μολάς (90΄Βλησαρούλης), Νικούλης (68΄ Τσιαντούλης), Κρεββατάς.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος Β., Γκαμπέτας (76΄Παπανδρέου), Κωτούλας (67΄Αλεξανδρής) Τζιαρτζιάνης, Κομισόπουλος, Πολύζος, Μπίκος, Φλέγγας, Πασχαλίδης, Ρόκα, Κακαβίτσης.