noodles volos banner

Nέοι Αθλητές Νίκης-Μακρινίτσα 3-0

 

Χωρίς να πιάσει τα επίπεδα απόδοσης προηγούμενων αγώνων, η ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης είχε σήμερα την ουσία και κέρδισε 3-0 την ΑΕ Μακρινίτσας στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος. Ήταν το όγδοο τρίποντο σε έντεκα αναμετρήσεις (οι άλλες τρεις ισόπαλες καθώς το σύνολο του Τάκη Παρισάκη εξακολουθεί να διατηρεί το αήττητο). Το 1-0 στο 30ό λεπτό με πλασέ του Μπακογιάννη ύστερα από απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Τσιανάκα, το 2-0 λίγο πριν βγει το ημίχρονο όταν στο 44' ο Μπακογιάννης εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκλαβίνης με άπιαστη κεφαλιά σκόραρε. Το τρίτο γκολ για τους “κυανόλευκους” σημειώθηκε στο 78'. Ο Κουτσούκης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και έδωσε έτοιμο γκολ στον Χρηστίδη.
Ο Κουτσούκης είχε δοκάρι με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο 85', ενώ για την Μακρινίτσα δοκάρι σε φάουλ του Ντελάκου στο 68', μεγάλη ευκαιρία στο 72' όταν σε κενό τέρμα ο Ντελάκος σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στην πλάτη συμπαίκτη του, ενώ πλασέ του Μπίλο στο 83' έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης, Μπακογιάννης (60' λ.τρ. Χρηστίδης), Κουτσούκης, Γκλαβίνης, Τσιανάκας (75' Φλώρος), Δαμάσκος (46' Σιώμος)
Μακρινίτσα: Κωνσταντίνου, Μυλωνάς (75' Δημητρόπουλος), Φράγκος (60' Παπακώστας), Δαμάσκος, Σαρακατσάνος, Κωνσταντινίδης, Κανάβας, Μπίλο, Σαραφίδης, Κοντορίζος, Κουτσαρνάκης (65' Ντελάκος).

 

Last modified onSunday, 07 February 2016 13:35