noodles volos banner

Παγασητικός-Ιάσων 4-0

Δεύτερη στη σειρά τεσσάρα για τον Παγασητικό, που εκτός από την πολύ καλή αμυντική παρουσία, έχει αρχίσει να σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία. Από δύο γκολ σημείωσαν σήμερα οι Βαγγέλης Μαγγιώρος και Αντώνης Ρουμπάτης ο οποίος έκανε ιδανικό ντεμπούτο. Το 1-0 στο 60ό λεπτό με πλασέ από κοντά του Μαγγιώρου, το 2-0 από τον ίδιο παίκτη με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μαρούγκα, το 3-0 στο 70' με απευθείας φάουλ του Ρουμπάτη και το 4-0 ο ίδιος παίκτης στο 83' με πλασέ σε τετ-α-τετ ύστερα από ωραίο συνδυασμό και τελική μεταβίβαση του Μπούρντα.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο φάσεις στο 15' και 16' με τον Ρουμπάτη, κεφαλιά και σουτ άστοχο, ενώ στο 45' ο Ρηγίνος από τη μικρή περιοχή σούταρε λίγο άουτ. Ακόμη δοκάρι στο 50' σε κόρνερ του Μαρούγκα. Ο Ιάσων είχε τη δική του μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο ημίωρο της αναμέτρησης όταν σε τετ-α-τετ ο Καλογριάς πλάσαρε πάνω από την εστία.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Αλέξης, Μπερτζέμης, Δώσσας (65' Μπραχόλης), Στρούγγης, Καψιώτης, Ζάνης (85' Ξηρομερίτης), Ρηγίνος (46' Μαγγιώρος), Σίμος, Μπούρντα, Ρουμπάτης, Μαρούγκας.
Ιάσων: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Κάβουρας, Ματής, Κοτσαλής, Τσίγγας (65' Πουλάκης), Τσάνιος, Ρακής (60' Σιαμέτης), Καλογριάς, Δημόπουλος (70' Χριστοδούλου), Θεοδωρόπουλος.