noodles volos banner

Εθνικός-Άνθιμος Γαζής 3-1

Ο Άνθιμος Γαζής προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Θεοδώρου αλλά ο Εθνικός πέτυχε την ανατροπή πριν βγει το ημίχρονο παίρνοντας μάλιστα προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 20ό λεπτό ο Παλάντζας ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά, στο 35' με δυνατό σουτ ο Περεντίδης έκανε το 2-1 και στο 45' με διαγώνιο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής ο Παλάσης διαμόρφωσε το 3-1. Στο 38' ο Συμεωνίδης είχε σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Άνθιμος Γαζής που είχε σήμερα κακή απόδοση, απείλησε με σουτ των Κατσαρού, Ψαθά στην επανάληψη. Η σημερινή ήταν η έκτη νίκη για τους “κιτρινόμαυρους” του Εθνικού που έχουν καλή πορεία στην επανεμφάνιση του ιστορικού συλλόγου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ ύστερα από διετή απουσία.

Συνθέσεις:
Εθνικός: Αράπης, Τόντας (89' Τσαμπάσης), Σκοτεινιώτης, Μουτσινάς, Μπάντης, Συμεωνίδης, Παλάντζας, Μωραΐτης, Κοθόνας, Παλάσης, Περεντίδης.
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Καρασώτος (40' λ.τρ. Αλεξίου), Κωστάκης (60' Ψαθάς), Μυλωνάς, Τσεπάνης, Περατζάκης, Μάργαρης, Λάσκος (65' Σιδηρόπουλος), Θεοδώρου, Κατσαρός, Δημόπουλος.