noodles volos banner

Δάφνη-Πηλέας 1-1

Ισοπαλία στη Νεάπολη ανάμεσα σε Δάφνη και τον Πηλέα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο λόγω του δυνατού αέρα. Στο 55' το 0-1 ο 16χρονος ταλαντούχος Άγγελος Ματθαίου που είχε πολύ καλή απόδοση στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πηλέα και στο 70' το 1-1 με κεφαλιά του Τσομπανόπουλου.
Ο Σταύρος Σταμπουλής ανέφερε ως καθοριστική φάση για την εξέλιξη του ματς αυτή που έγινε πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό όταν ο Παπαδόπουλος ανετράπη λίγο έξω από την περιοχή, ο διαιτητής έδωσε φάουλ και κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Πηλέα, με τον προπονητή της Δάφνης να λέει πως ήταν καθαρή κόκκινη γιατί ήταν ο τελευταίος παίκτης.
Κοντινό σουτ του Κουλάκογλου στο 44' απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ενώ στην επανάληψη, ο κ. Σταμπουλής τόνισε πως η Δάφνη έχασε πολλές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Γιούργα, Τσομπανόπουλο, Δεμίρη και Κουλάκογλου.
Για τον Πηλέα, ο Σούλης Κατσικαδάμος ανέφερε πως το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι νικηφόρο για την ομάδα του. Ο Ηλίας Ματθαίου έχασε φάση για γκολ σε άδειο τέρμα πριν την ισοφάριση, ενώ στο πρώτο μέρος ο ίδιος παίκτης και ο Μπρισμπέος ήταν απειλητικοί στα αντίπαλα καρέ.
Να αναφέρουμε ότι αποβλήθηκε στο 90ό λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μελέτης Γιούργας της Δάφνης.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου (79' Σίμος), Λούκας, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Τσένα (56' λ.τρ. Δεμίρης), Γιούργας, Αβλουγιάρης, Παπαδόπουλος, Κουλάκογλου (59' Τσομπανόπουλος).
Πηλέας: Τριανταφύλλου, Καζάκης (75' λ.τρ. Μ. Ματθαίου), Βαΐτσης, Καναράς (55' λ.τρ. Χόνδρος), Αλβανόπουλος, Αγγέλης (70' Δεδούσης), Κατσικαδάμος, Άγγ. Ματθαίου, Ηλ. Ματθαίου, Μπρισμπέος, Μπραχιμάι.