noodles volos banner

Αργοναύτες-Κένταυρος 1-0

Έσπασε το ρόδι η ομάδα της Αμαλιάπολης! Σημείωσε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με 1-0 κόντρα στον Κένταυρο. Το γκολ στο 1ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ του Γαρυφάλλου από τη γωνία της μεγάλης περιοχής στο απέναντι “παραθυράκι” της εστίας. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να δώσουν διαστάσεις στη νίκη τους αλλά στο δεύτερο μέρος ο Γαρυφάλλου δύο φορές και μία ο Καλαμάς ήταν άστοχοι σε φάσεις τετ-α-τετ, ενώ ο Δημητρίου έστειλε την μπάλα άουτ σε κενό τέρμα. Για τον Κένταυρο, ο Στέφανος Γώγος ανέφερε ότι η ομάδα του είχε καλή απόδοση μέχρι το 60ό λεπτό, ενώ προσπάθησε περισσότερο για γκολ στο πρώτο ημίχρονο με δύο σουτ του Μπογδανίδη και ένα του Φάνη Γώγου.

Συνθέσεις:
Αργοναύτες: Καλοδήμος, Πατσίλης (60' Κουλούμπαρδος), Καράγγελος, Αλίαζ, Κουφάκης, Καλαμάς, Μπαλίου, Γαρυφάλλου, Ευάγγ. Κ. Ζάρρας (60' Ευάγγ. Χρ. Ζάρρας), Δημητρίου, Χρ. Ζάρρας.
Κένταυρος: Πότσκα, Τζήκας, Πάπος, Λιάτζουρας, Χουχονίκος (60' Παπαδημητρίου), Βαρσαμάς, Νιτσάι, Β. Γώγος, Ανδρέου (80' Μητρόπουλος), Μπογδανίδης, Φ. Γώγος (55' Πανάρετος).