noodles volos banner

Παγασητικός-Απόλλων Καναλίων 1-2

Σημαντικό διπλό για την ομάδα των Καναλίων στην έδρα του Παγασητικού. Ο Απόλλων κέρδισε 2-1 τον Παγασητικό και πλασαρίστηκε στην προνομιούχο τετράδα, ενώ αντιθέτως ο σύλλογος των Αλυκών έχασε έδαφος. Οι φιλοξενούμενοι “χτύπησαν” δύο φορές στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 49' ο Βασιλείου έκανε το 0-1 με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 55' ο Μωραΐτης το 0-2 με εύστοχο πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Φώτου. Το τελικό 1-2 έγινε στο 85' με υπέροχο γκολ του Θεοδώρου, με ανάποδο ψαλιδάκι, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς για τα τελευταία λεπτά αλλά δίχως αν αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε.
Για τον Παγασητικό, στο πρώτο μέρος η καλύτερη στιγμή ήταν στο 18' σουτ του Μακρυγιάννη έξω από τη μεγ. περιοχή που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στην επανάληψη ο Θεοδώρου στο 70' είχε τετ-α-τετ, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Μουράβας. Για τον Απόλλωνα Καναλίων, δοκάρι στο 65' ο Καραβάς. Στο πρώτο ημίχρονο κλασική ευκαιρία με τον Φώτου να αστοχεί σε άδεια εστία και καλές φάσεις με δύο σουτ του Μωραΐτη από πλάγια θέση, στην επανάληψη ο Ψαθάς θα μπορούσε να κάνει το 1-3.
Αξίζει να αναφέρουμε τέλος ότι ο Παγασητικός είχε έξι μεταγραφές στην ενδεκάδα και δύο που μπήκαν αλλαγή, ενώ ο Απόλλων στο βασικό σχήμα είχε πέντε παίκτες που απέκτησε τον Ιανουάριο.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Πατρίκιος, Στρούγγης, Περατζάκης, Μακρυγιάννης, Καρανικολάου (59' λ.τρ. Π. Δημόπουλος), Μπερτζέμης, Καράνταγλης (46' Λάιος), Κατσαρός, Κάιας (55' Θεοδώρου), Μπ. Δημόπουλος, Αρ. Σίμος.
Απόλλων: Μουράβας, Κελεσίδης, Κουζιώκας, Καρπούζας, Φώτου, Παπαπορφυρίου (70' Ψαθάς), Μωραΐτης (89' Παπαπαναγιώτου), Βασιλείου, Παπουτσής (60' Καραβάς), Κόκκαλης, Παναγιωτάκης.