noodles volos banner

Ακρόπολη-Τοξότης 2-2

Προηγήθηκε 2-0 η Ακρόπολη, αλλά ο Τοξότης με δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο έφερε το ματς στα ίσα κι απέσπασε σημαντικό βαθμό ισοπαλίας. Η ομάδα του Σέσκλου, που δυσκολεύεται να κερδίσει στο γήπεδό της, προηγήθηκε στο 40ό λεπτό με γκολ του νεοαποκτηθέντα Τασούδη και έκανε το 2-0 με πλασέ του Τάσου Κολυμήτρα σε φάση τετ-α-τετ. Οι γηπεδούχοι ενδεχομένως πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε και το πλήρωσαν. Ο Τσένα με προβολή μείωσε στο 73' και ο Κυλαδίτης με κεφαλιά ισοφάρισε στο 78'.
"Πληρώσαμε τα ατομικά λάθη στην άμυνα" δήλωσε ο Βαγγέλης Τάχος, "είχαμε δοκάρι στο 20' με τον Μάρκο και ακυρωθέν γκολ του Γ. Βέτσικα στο 55'" πρόσθεσε ο Θανάσης Χρυσοχού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την Ακρόπολη έκανε ντεμπούτο με γκολ ο 17χρονος Τασούδης που αποκτήθηκε από τον Μαγνησιακό, ενώ για τον Τοξότη σκόραραν οι δύο πρώτες αλλαγές, ο Κυλαδίτης που έκανε το 2-2 έπαιξε για πρώτη φορά με την κυανέρυθρη φανέλα.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Σαρρής, Αξιώτης, Παπάς, Κ. Κολυμήτρας, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Τασούδης (67' Βασ. Κουνής), Πασσιάς, Μ. Τσούτσας, Αν. Κολυμήτρας, Μπέκος.
Τοξότης: Αϊδινής, Ζαχαριάς (85' Μαρέδης), Τσιονάρας, Παπακυρίτσης, Χρονόπουλος, Αλ. Βέτσικας, Γ. Βέτσικας (70' Τσένα), Ντε λα Κρουζ, Μάρκο, Λένα (69' Κυλαδίτης), Τσιατσιάνης.