noodles volos banner

Την πρώτη του νίκη ψάχνει ο Απόλλων Καν. κόντρα στον Αίαντα

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Απόλλωνα Καναλίων, ενόψει του αγώνα της Κυριακής, με αντίπαλο τον Αίαντα Σούρπης, εντός έδρας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ρέππος, δε γνωρίζει αν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές, με τη συμμετοχή αυτών την Κυριακή να μοιάζει αμφίβολη. Ο λόγος για τους Φώτου και Ανέστη Μαστακούλη, που είναι τραυματίες και «τρέχουν», προκειμένου να είναι έτοιμοι σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και για τον Χίντα, που βρίσκεται εκτός Βόλου και δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει να επιστρέψει, μέχρι την Κυριακή.

Στόχος της ομάδας του Απόλλωνα είναι αποκλειστικά η νίκη, ύστερα από το αρνητικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας, με την ήττα από τον Πύρασο, εκτός έδρας (2-0). Το παιχνίδι αυτό στην έδρα της ομάδας, λοιπόν, έρχεται την κατάλληλη στιγμή, σύμφωνα με τους ιθύνοντες του συλλόγου, προκειμένου οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να πάρουν την πρώτη τους νίκη για φέτος στην Α’ ΕΠΣΘ και να «ανέβουν» ψυχολογικά.