noodles volos banner

Χωρίς Σοροβόλα, αλλά με Μίλτο ο Ηρακλής

Οι εργασίες που γίνονται στο Βασδέκειο, το οποίο εκτιμάται ότι θα στερηθεί ο Ηρακλής για τα τρία πρώτα ματς έδρας, αναγκάζουν την ομάδα του Κώστα Μπαντά να δώσει το πρώτο της παιχνίδι ως γηπεδούχος στην Πορταριά με τον Παγασητικό το Σάββατο. Σίγουρα μέχρι την επιστροφή στο Βασδέκειο, η ομάδα θα αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες, αφού και οι προπονήσεις γίνονται κυρίως στο πλαστικό της Αγίας Παρασκευής.

Ο Ηρακλής, που ψάχνει, για να ολοκληρώσει το ρόστερ του, έναν τερματοφύλακα και έναν επιθετικό, θα αγωνιστεί χωρίς τον Σοροβόλα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και αναμένεται να κάνει μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί τι έχει. Από την άλλη επιστρέφει ο Μίλτος (φωτό), που δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Σκόπελο για επαγγελματικούς λόγους.

Η προετοιμασία δεν έγινε, όπως θα επιθυμούσε ο προπονητής Κώστας Μπαντάς, που είδε κάποιους παίκτες λόγω εργασίας να απουσιάζουν από τις προπονήσεις δικαιολογημένα, αλλά στην ομάδα επικρατεί πίστη για το δεύτερο τρίποντο μετά απ’ αυτό στη Σκόπελο.