noodles volos banner

Φορμάρισμα σε συνδυασμό με νίκες ο στόχος του Γ.Σ. Αλμυρού

Τον Άρη Μελισσατίκων υποδέχεται την Κυριακή ο Γ.Σ. Αλμυρού, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να ντουμπλάρει τις νίκες στο πρωτάθλημα.

Για το ματς της Κυριακής αμφίβολος είναι ο Παναγιώτης Βούλγαρης, ενώ από την επόμενη Τρίτη θα ενσωματωθεί με την ομάδα ο Αραμπατζής, που βρισκόταν στη Σκιάθο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και προπονούνταν μόνος του. Το θετικό είναι ότι το ρόστερ είναι πλέον γεμάτο κι αυτό σημαίνει ότι οι προπονήσεις είναι καλύτερες και γίνεται πολύ πιο ποιοτική δουλειά, κάτι που άπαντες θεωρούν ότι θα βγει και στον αγωνιστικό χώρο.

Με όλες τις κινήσεις που έγιναν -σημειωτέον ότι εξετάζονται και 1-2 επιπλέον εξαιρετικές περιπτώσεις- υπάρχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες. Το ζητούμενο από δω και πέρα είναι, σε συνδυασμό με τα ανάλογα αποτελέσματα φυσικά, να μονταριστεί η ομάδα, να αποκτήσει αυτοματισμούς και να φορμαριστούν οι παίκτες. Πολλοί απ’ αυτούς εξάλλου (όσοι πήραν μέρος σε όλη την προετοιμασία) ήταν φορτωμένοι από τα συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια, τα περισσότερα εκ των οποίων έγιναν με πολύ μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών.

Τέλος, να τονιστεί σε ό,τι αφορά τον Μακανίκα πως δείχνει πολύ καλά στοιχεία, αν και είναι λίγο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Είναι ποδοσφαιριστής ταχυδυναμικός, επιθετικογενής, καθαρός ακραίος, που έχει καλή σέντρα και παίζει και στις δύο πλευρές. Το δελτίο του αναμένεται να βγει σήμερα Παρασκευή, ώστε να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. 

 

Last modified onFriday, 30 September 2016 10:50