noodles volos banner

Πίστη για καλό αποτέλεσμα στον Παγασητικό

Η αλήθεια είναι ότι ο Παγασητικός έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος, αφού στην πρεμιέρα αντιμετώπισε το πρώτο κατά πολλούς φαβορί για τον τίτλο Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Ηρακλή.

Πάντως αυτό και παρά την ήττα με 2-4 που προηγήθηκε δεν πτοεί τους παίκτες ούτε τον προπονητή Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο, που σε σύντομή δήλωση του στο magnesiasports έκανε λόγο για την προσδοκία βαθμολογικού οφέλους από το ματς με τον Ηρακλή: «Για δεύτερο συνεχόμενο ματς βρίσκουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους κουβαλώντας τον τίτλο του περσινού πρωταθλητή. Μετά όμως από την εμφάνιση του προηγούμενου Σαββάτου απέναντι στον Αλμυρό, όπου οι παίκτες μας ήταν άκρως ανταγωνιστικοί, έχουμε την πεποίθηση ότι αύριο θα έχουμε και βαθμολογικό όφελος από την αναμέτρηση. Ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε απόλυτη πειθαρχία τακτικά και θέληση για μάχη 90 λεπτά»

Η προετοιμασία του Παγασητικού ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει για το παιχνίδι της Πορταριάς τους μόνιμους απόντες Ζιώγα, Γ. Μιχαλόπουλο και Σατελιάν, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα λείψει και ο Β. Μιχαλόπουλος λόγω εργασίας.