noodles volos banner

Πανιώνιος-ΑΕ Διμηνίου 0-4

Η ΑΕ Διμηνίου πήρε προβάδισμα στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου και μετάτρεψε σε εύκολη υπόθεση το ματς με τον Πανιώνιο που στα πρώτα 45 λεπτά είχε κυλήσει αμφίρροπο. Τελικό σκορ 0-4 για τους “κιτρινόμαυρους” στο γήπεδο της ΙΜ Δημητριάδος.
Στο πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος είχε μια φάση με σουτ του Καραγιώργου από πλάγια θέση που απέκρουσε ο Κοντογιάννης, ενώ η ΑΕΔ είχε δοκάρι σε σουτ του Αραμπατζή στο 40' κι απείλησε δύο φορές με σουτ του Ζιώγα, επίσης από πλάγια θέση (το ένα βρήκε σε ετοιμότητα τον Καγιάννη, το άλλο πέρασε άουτ). Στην επανάληψη, πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα των παικτών του Μπράτσου, ο Αραμπατζής έγινε κάτοχος της μπάλας ύστερα από γέμισμα, τροφοδότησε τον Ζιώγα ο οποίος με σουτ, έγραψε το 0-1. Στο 65' ο Φιλατζικιώτης πάσαρε στον Ζιώγα, αυτός έκανε παράλληλο γύρισμα και ο Αραμπατζής αφού άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για να γυρίσει προς το τέρμα, ανατράπηκε. Δόθηκε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ζιώγας. Τα άλλα δύο τέρμα σημειώθηκαν από τον Θανάση Αραμπατζή, στο 80ό λεπτό με διαγώνιο σουτ ύστερα από κάθετη μπαλιά του Ζιώγα και στο 83ο λεπτό με ωραίο σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η υπεροχή της ΑΕ Διμηνίου ήταν καθολική και εκτός από τα τέσσερα γκολ, χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα, ακόμη και μετά το 0-4 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, Στα αξιοσημείωτα, το ντεμπούτο στην Α' ΕΠΣΘ για τον 14χρονο Γιάννη Κωστή με τη κιτρινόμαυρη φανέλα.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Μαρούφ, Μαστροπαναγιώτης, Καρακώστας, Καλατζής (50' Πέτσης), Δημητρίου, Φώτου, Μπασδάνης, Καραγιώργος, Μοσχούδης (55' Μαστακούλης), Παπαστεργίου (70' Βαΐτσης).
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Μαστακούλης, Μπλούχος, Τσιγιάννης, Σταματόπουλος, Μαυρίδης (85' Κωστής), Φιλατζικιώτης, Χάνος (70' Ζάγκας), Ζιώγας, Αραμπατζής, Μίλτος (80' Αξιώτης).