noodles volos banner

Σαρακηνός-Σκιάθος 1-0

Από το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχε να χάσει η Σκιάθος αλλά το εντυπωσιακό σερί της έλαβε τέλος σήμερα στο γήπεδο του Σαρακηνού. Οι “ροσονέρι” επικράτησαν 1-0, όπως και στην άλλη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Σοάρες στο 35ο λεπτό με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, ύστερα από ασίστ -άλλη μία- του Φίλιππου Ρουκά με σέντρα.
Ο Σαρακηνός στο πρώτο μέρος είχε σουτ του Τσεκούρα που πέρασε πάνω από το οριζόντιο και πλασέ του Καρακώστα άουτ, ενώ στην επανάληψη ο Ντουκόλη είδε το φάουλ του στο 55ο λεπτό να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, αργότερα ο Μαλεσάγκος βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά τον πρόλαβε αμυντικός την τελευταία στιγμή, ενώ εντυπωσιακή κούρσα του Καρακώστα που πέρασε πέντε αντιπάλους, σταμάτησε με μαρκάρισμα για το οποίο οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι. Για τη Σκιάθο, στο α' ημίχρονο δύο καλά σουτ με τους Σκέμπι και Μανωλιό που δεν βρήκαν στόχο, στην επανάληψη οι νησιώτες προσπάθησαν για την ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Γράντας, Ρουκάς, Ιωάννου, Καλαμάτας, Ράπτης, Ντουκόλη, Τσεκούρας (70' Φουρκιώτης), Καρακώστας, Σοάρες (75' Στεργιόπουλος), Τανάγιας, Μαλεσάγκος (80' Παπάζογλου).
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης (60' Δ. Γιαουράκης), Δ. Μιαρίτης, Μπρέγκου (80' Γαζέτη), Γραββάνης, Καμπουρέλης, Σκέμπι, Φερετζέλης (65' Ν. Μιαρίτης), Μανωλιός, Σαρρής, Τάσου.