noodles volos banner

Αχιλλέας-Πρωτεσίλαος 1-5

 

Όγδοη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πρωτεσίλαο, εκ των οποίων οι πέντε είναι μακρυά από τον Πτελεό. Σήμερα η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά είχε κοντινή μετακίνηση στο Αχίλλειο όπου επικράτησε 5-1 του τοπικού Αχιλλέα. Χατ τρικ σημείωσε ο Τσιλαφάκης με γκολ στο 9ο (φάουλ που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα), 63ο (ύστερα από απόκρουση του Σχουλή σε σουτ του Χρ. Παναγιώτου) και 89ο λεπτό (το ωραiñoτερο τέρμα αφού πέρασε τέσσερις αμυντικούς και είχε εξαιρετικό τελείωμα). Τα άλλα γκολ στο 19' με τον Μαρικλέν σε άδεια εστία μετά από προσπάθεια του Παπαδόπουλου που έβγαλε ο αντίπαλος γκολκίπερ και στο 69' με πλασέ του Παπαδόπουλου σε τετ-α-τετ. Ο τελευταίος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος όταν από πάσα του Μαρικλέν, μόνος στο ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Αχιλλέας μείωσε σε 1-2 στο 60ό λεπτό με φάουλ του Τσεκούρα, ενώ ακολούθως είχε δύο καλές στιγμές να ισοφαρίσει με τους Χασιώτη, Σπανό.
Από πλευράς Αχιλλέα, επισημάνθηκε πως η διαιτησία ήταν άριστη, ενώ αναφέρθηκε ότι μέσα στην εβδομάδα το δ.σ. του συλλόγου αποφάσισε με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και κάθε χρόνο να διοργανώνεται τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών στο Αχίλλειο με την ονομασία “Απ. Πλασταράς”. Στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, οι παίκτες του Πρωτεσιλάου εναπόθεσαν λουλούδια στη φωτογραφία του μπροστά στα αποδυτήρια και φώναξαν το όνομά του λίγο πριν τη σέντρα της συνάντησης. Ακόμη, η σημερινή βραδιά είναι διασκέδασης για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Πρωτεσιλάου και το χωριό του Πτελεού μιας και στις 21:30 στην ταβέρνα “το Στενάκι” διοργανώνεται ο ετήσιος χορός του συλλόγου. Τέλος, από διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του Πρωτεσιλάου εκφράστηκαν ευχές για καλή θητεία στον Ραφάλη Μιχόπουλο, ο οποίος την Δευτέρα μπαίνει στον στρατό (σήμερα αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού).

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Σχουλής, Μόσχος, Τσεκούρας, Γάκας, Τσουκάρας, Χασιώτης, Τσιοκάρας, Μαλλιαρός (60' λ.τρ. Γουργιώτης), Έρισον, Χατζηγεωργίου (75' Νιφορόπουλος), Σπανός.
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Κραβαρίτης (75' Μουσάκου), Σέρτζιο (46' Λεϊμονής), Κ. Κόρκος, Μιχόπουλος, Χριστέλος, Μαρικλέν, Γ. Παναγιώτου (70' Τσουβαλιάς), Παπαδόπουλος, Τσιλαφάκης, Χρ. Παναγιώτου.

 

Last modified onSaturday, 05 March 2016 19:21