noodles volos banner

Μαγνησιακός-Θησέας 0-4

Ο Θησέας πήρε εύκολο τρίποντο με σκορ 4-0 στο “Κιούπι”. Ο Μαγνησιακός είχε δύο σουτ με τους Αντωνόπουλο και Κρανιά που έφυγαν άουτ και ένα με τον Κόκκα που απέκρουσε ο τερματοφύλακας όσο το σκορ ήταν στο 0-0, αλλά στο δεύτερο μέρος “κατέρρευσε” και δεν μπόρεσε να απειλήσει, παρά μόνο με ένα σουτ του Γκέρτσου άουτ προς το τέλος της αναμέτρησης. Από την άλλη, ο Θησέας προηγήθηκε νωρίς, είχε την ουσία και στην επανάληψη έριξε ρυθμό, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως αγωνίστηκαν νεαροί παίκτες ως αλλαγή, ένας εκ των οποίων ο Γκίκας κάτω από τα δοκάρια. Το 0-1 με κοντινή προβολή του Κατσιώτη στο 15ο λεπτό, το 0-2 με πέναλτι του Ισά στο 28ο (που δόθηκε σε χέρι του Καραλή-και οι δύο φάσεις των γκολ ήταν σε προσπάθειες του Γκουγκούδη), το 0-3 στο 42' με σουτ του Καρδιτσιώτη μεσοεπιθετικού και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88' ύστερα από λανθασμένη πάσα στην άμυνα των γηπεδούχων και σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Καραλόπουλου. Ισά και Κόρμπας έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για τους “πράσινους” της Αγριάς που σημείωσαν σήμερα την έκτη εκτός έδρας νίκη, από τις συνολικά εννιά που μετρούν.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Τσιγκλιφής (70' Μωυσίδης), Γκέρτσος, Γιαμαλής, Προβιάς, Καραλής (46' Βασιλείου), Κρανιάς, Οικονόμου, Τσάνιος, Κόκκας, Αντωνόπουλος (70' Μπάλλας).
Θησέας: Μπουργάνης (65' Γκίκας), Ακριβούσης, Κουρτέλης, Γαρυφάλλου, Μούτος, Καραλόπουλος, Ισά, Γιαννούλας (65' Μιτζέλος), Κόρμπας (59' Δουλάς), Γκουγκούδης, Κατσιώτης.