noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-ΑΕ 2002 3-1

Στους 22 βαθμούς ανέβηκε η Αγία Παρασκευή μετά το σημερινό 3-1 επί της ΑΕ 2002. Οι γηπεδούχοι είχαν κάθετο δοκάρι (3’) σε σουτ του Μαλακασιώτη και προηγήθηκαν (9’) μετά από παράλληλη σέντρα του Μαρμαρινού και πλασέ του Κοπάνα. Δύο λεπτά αργότερα η ισοφάριση με τον Στουμποβίκο ύστερα από βαθιά μπαλιά στον κενό χώρο του Λάμπρου. Το 2-1 στο 49' με πλασέ του Μαρμαρινού και το 3-1 με πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Φραγκογιάννη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαλακασιώτης που ήταν εύστοχος.
Για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, πλασέ σε τετ-α τετ-του Μαλακασιώτη εξουδετέρωσε ο Σταθόπουλος (43'), φάσεις για γκολ με κεφαλιά-ψαράκι του Κοπάνα (76’) και τετ-α-τετ του νεαρού Γιάτσου, που πλάσαρε διαγώνια αλλά αδύναμα, δίνοντας την ευκαιρία στον τερματοφύλακα να αποκρούσει. Για την ΑΕ 2002, ο Τζούμας βρέθηκε σε καλή θέση αλλά άργησε να σουτάρει και τον πρόλαβε αμυντικός (27'), κεφαλιά του Τζοβάρα πέρασε άουτ από καλή θέση και σε άδειο τέρμα ο Βέργος δεν μπόρεσε να σκοράρει (στο φινάλε του α' μέρους), σουτ του Στουμποβίκου λίγο άουτ (80') και ο ίδιος παίκτης σούταρε, απέκρουσε αμυντικός και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι (90').

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκευή: Μαλλιαρός, Παντελόγλου, Σιγάλας, Μαγγασιανός (46’ Λούμπαρδος), Βαν ντε Γουίχε, Αγραφιώτης, Παπακώστας, Φραγκογιάννης (80’ Γιάτσος), Μαρμαρινός (71’ Παναγιώτου), Μαλακασιώτης, Κοπάνας.
ΑΕ 2002: Σταθόπουλος, Σφέτσος (60' Δήμου), Στόικος, Βέργος, Σταθόπουλος, Λάμπρου (70' λ.τρ. Μεϊντής), Στουμποβίκος, Βούλγαρης, Πολυχρόνου, Τζοβάρας, Παρίσης.