noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Πρωτεσίλαος 2-4

Με νίκη και πολύ καλή εμφάνιση εγκαινίασε τη νέα φανέλα (φωτογραφία) ο Πρωτεσίλαος, καθώς επιβλήθηκε 4-2 των Μυρμιδόνων στο γήπεδο του Πλατάνου. Χατ τρικ σημείωσε ο Θανάσης Παπαδόπουλος (στο 3ο λεπτό με πλασέ από κεφαλιά-πάσα του Τσιλαφάκη, στο 50ό μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα αφού πέρασε τον γκολκίπερ, στο 68ο με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή), που ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 14 γκολ και είναι αρχισκόρερ της κατηγορίας. Το άλλο τέρμα (για το 0-2) σημειώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο από τον Σούσκο (9ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή στο “παραθυράκι”).
Οι Μυρμιδόνες μείωσαν με δύο πέναλτι στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο 81' από τον Ευστάθιο Μάντζαρη και στο 88' από τον Χατζέλα. Το ματς ήταν ειδικών συνθηκών για τους γηπεδούχους καθώς στο 19ο λεπτό αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Τσιώτρας για απόκρουση της μπάλας εκτός μεγάλης περιοχής και κάτω από τα δοκάρια κάθησε στη συνέχεια ο αμυντικός Νικηφοράκης. Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του Πρωτεσίλαου Πτελεού αφιερώνουν την σημερινή τους νίκη στον Κώστα Μαλλιαρό, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων φεύγει με την οικογενειά του για το εξωτερικό. “Πάντα όμως θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Του ευχόνται καλή τύχη και ό,τι καλύτερο” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Ακριβός (75' Πέτοβα), Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Βέργας (50' Π. Μπούρχας), Νικηφοράκης, Δ. Μπούρχας, Χατζέλας, Ευστ. Μάντζαρης, Ζαφειρίου, Ν. Μάντζαρης (70' Ξαφάς).
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Μπαράκου (49' Λεϊμονής), Μιχόπουλος, Σιαμανίκος, Κ. Κόρκος, Σούσκο (62' Μουσάκου), Χριστέλος, Παπαδόπουλος (70' Τσουβαλιάς), Γ. Παναγιώτου, Τσιλαφάκης.