noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Αγχίαλος 2-0

 

Τον τέλειο γύρο ολοκλήρωσε ο ΓΣ Αλμυρού. Έντεκα νίκες σε έντεκα παιχνίδια, τέρματα 36 υπέρ και 1 κατά! Σήμερα στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος” οι πρωταθλητές κέρδισαν 2-0 την Αγχίαλο. Στο 40ό λεπτό ο Αντζούρης κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Παναγιώτης Κοντοβάς, στο 77' ο Αντζούρης πέρασε ωραία πάσα, ασίστ, και ο Παναγιώτης Βούλγαρης σκόραρε με αριστερό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Στο 85' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη οι Κυριάκος-Τσάμης για αψιμαχία.
Για τον ΓΣΑ, κυριότερες φάσεις στο 5ο λεπτό με τον Κρανά, στο 25ο όταν σουτ του Κοντοβά απέκρουσε ο Ρωμανός και στην επαναφορά σουτ του Αντζούρη κόντραρε σε αμυντικό, στο δεύτερο μέρος δύο καλές ευκαιρίες με τον Κοντοβά που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας και μία με σουτ του Κρανά άουτ. Για την Αγχίαλο, μεγάλη στιγμή να ανοίξει το σκορ στο 2ο λεπτό όταν ο Τσακόγιας έβγαλε σε καλή θέση τον Τσάμη που σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ πλασέ του Τσαρδακά στο 30' ήταν τελείως άστοχο.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Παυλίδης, Πλαβός, Κυριάκος. Τσιάτσιος (77' Ράπτης), Κρανάς, Μαλισσόβας, Αντζούρης (82' Τσόγκας), Ν. Βούλγαρης (65' Π. Βούλγαρης), Κοντοβάς.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσάμης, Μαυρόπουλος, Απ. Μπούτλας, Μηδειάτης, Βέτσικας (75' Πύλος), Τσέλιος (55' Ρούλης), Καραγιώργος, Τσαρδακάς, Τσακόγιας, Φούκης (67' Σγατζής).

 

Last modified onMonday, 01 February 2016 08:37