noodles volos banner

Αίας-Δήμητρα 4-0

Την πολύ καλή της πορεία τη φετινή σεζόιν συνέχισε η ομάδα της Σούρπης που κέρδισε 4-0 τη Δήμητρα, η οποία παρουσιάζζεται πολύ αποδυναμωμένη λόγω αποχωρήσεων βασικών μονάδων της. Στο 7ο λεπτό ο Λαγός απέκρουσε πέναλτι του Σιαμέτη και στο 15' έγινε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωστούλα, του επιθετικού. Ακολούθησε μια χαμένη ευκαιρία με τον Κόκκαλη που σε τετ-α-τετ σούταρε άουτ και το 2-0 λίγο πριν βγει το ημίχρονο με τον Κατσαβριά. Ο ίδιος παίκτης βρήκε δίχτυα στο 50' ύστερα από κλέψιμο της μπάλας από τον τερματοφύλακα και το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 87' με τον Σκούρα.
Από ένα δοκάρι για τους μονομάχους, στο 55' ο Σιαμέτης για τη Δήμητρα και στο 85' ο Κατσαβριάς για τον Αίαντα. Ο τελευταίος μαζί με τον Κωστούλα (τον “Μπουμπλή”) είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ντεμπούτο με τον Αίαντα -και μάλιστα πέτυχε γκολ- έκανε ο Θοδωρής Σκούρας, επιθετικός που παλιότερα έπαιζε σε Εθνικό κι ΑΕ Διμηνίου (Δ' Εθνική). Επανήλθε στην αγωνιστική δράση ύστερα από αρκετά χρόνια με τον καλύτερο τρόπο!

Συνθέσεις:
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Μπούρας (80' Κεπεσίδης), Καλοδήμος, Κωστούλας, Γρούνας (75' Σκούρας), Χουλιαράς, Μπιρτσάι, Μαρμαγκιόλης (50' Κουτσανίτης), Κωστούλας, Κατσαβριάς.
Δήμητρα: Σαρρής, Τσέργας, Μαντάρας, Παυλίδης (75' Τσιάτσιος), Βογιατζής, Ποζιόπουλος, Σιαμέτης, Δ. Γκάμπας, Χρ. Γκάμπας, Κόκκαλης (75' Επίσκοπος), Αντωνιάδης (60' Πιπινής).