noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-ΑΟ Σκοπέλου 2-0

 

Σθεναρή αντίσταση προέβαλε η Σκόπελος στον Αλμυρό, δεν απέφυγε όμως την ήττα με σκορ 2-0 στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος”. Οι πρωταθλητές συνέχισαν τα ρεκόρ τους, καθώς για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική κέρδισαν χωρίς να δεχθούν τέρμα. Το 1-0 στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου. Ο Χειλάς κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Κυριάκος. Το 2-0 στο 67' με σουτ του Χειλά από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια καθώς γκολ του Αντζούρη ακυρώθηκε στο 75' και ο ίδιος παίκτης είχε χαμένο τετ-α-τετ. Οι νησιώτες είχαν ευκαιρία με σουτ του Συνοδινού στο α' μέρος και αρκετές φάσεις στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με κεφαλιά του Κερμελή, σουτ του Αλεξίου και σουτ του Χισάι που είτε έφυγαν άουτ είτε βρήκαν σε ετοιμότητα τον Πλακαρό. Από πλευράς ΑΟ Σκοπέλου, εκφράστηκαν ευχαριστίες για την πολύ καλή φιλοξενία.

Στη φωτογραφία, η ομάδα του ΓΣΑ μετά το ματς, σβήνει τα κεράκια στον Παναγιώτη Βούλγαρη που σήμερα έχει γενέθλια.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πλακαρός, Τσόγκας, Παυλίδης, Πλαβός, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Αντζούρης (89' Ν. Βούλγαρης ΙΙ), Σπύρου, Μαλισσόβας, Π. Βούλγαρης (70' Ν. Βούλγαρης Ι), Χειλάς (81' Μπίνας).
Σκόπελος: Ζαρίφης, Σκιαθίτης (45' λ.τρ. Παναγιώτου), Τάσιος (78' Σένκο), Μπακόπουλος, Αλεξίου, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός (60' Αλιράι), Κερμελής, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.

 

 

Last modified onSunday, 13 December 2015 19:17