noodles volos banner

Μαγνησιακός-Σκιάθος 0-0

Δεν συνδύασε με νίκη την επιστροφή του στο “Κιούπι” ο Μαγνησιακός καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Σκιάθο, σε καλό ματς που οι αντίπαλοι προσπάθησαν για το γκολ αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια. Για τους γηπεδούχους του Βασίλη Πανόπουλου, που αγωνίστηκαν χωρίς την επιθετική τριάδα, οι καλύτερες φάσεις ήταν στο 15ο λεπτό σουτ του Καρακίτσιου από καλή θέση που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, στο 70' όταν αδύναμο σουτ του Καρακίτσιου έγινε πάσα για τον Προβιά κι αυτός σε τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπάρα, ενώ στο 75' σε σέντρα του Γκέρτσου, ο Καρακίτσιος πήρε κεφαλιά που έφυγε έξω. Για τους νησιώτες, σε τέσσερις περιπτώσεις βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση ο Σκέμπι. Στο πρώτο ημίχρονο, τη μία φορά είχε χλιαρό πλασέ, την άλλη άουτ, ενώ στην επανάληψη τα σουτ του δεν είχαν στόχο. Ντεμπούτο με τον Μαγνησιακό για τον Παναγιώτη Κόκκα που ξεπέρασε τραυματισμό στη μέση κι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, έπαιξε για τη Σκιάθο ύστερα από αρκετό καιρό ο γκολκίπερ Παπάρας.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Κρανιάς, Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Καραλής (60' Τσιουρέλης), Οικονόμου, Προβιάς, Καρακίτσιος, Τσιάνος (80' Τσιγαρίδας), Τζήκας (75' Κόκκας).
Σκιάθος: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Δ. Γιαουράκης, Καμπουρέλης, Μπρέγκου (70' Γ. Γιαουράκης), Μανωλιός (80' Μυστάκου), Βεργίνης, Σαρρής (75' Φερετζέλης), Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης.