noodles volos banner

Αχιλλέας-Αγχίαλος 0-1

Επέστρεψε στις επιτυχίες η Αγχίαλος που πήρε σημαντικό τρίποντο στην έδρα του Αχιλλέα. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Γιάννης Καραγιώργος στο 30ό λεπτό με σουτ και ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στις περισσότερες τελικές προσπάθειες της ομάδας του. Είχε δύο δοκάρια στο 65' και 85', καθώς και τρεις χαμένες ευκαιρίες σε φάσεις τετ-α-τετ, μία στο πρώτο μέρος μετά το γκολ και δύο στο πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αχιλλέας είχε καλύτερη απόδοση στο πρώτο εικοσάλεπτο (δύο καλές φάσεις με τους Μπεζάτη, Γ. Παναγιώτου) και στο τελευταίο τέταρτο που πίεσε για την ισοφάριση (σουτ Νιφορόπουλου και κεφαλιά του Τσουκάρα λίγο άουτ, εθκαιρία με πλασέ του Γ. Παναγιώτου). Ακόμη, ο τελευταίος είχε γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ λίγο πριν τη λήξη. Τέλος, να αναφέρουμε πως οι "βυσσινοί" του Θανάση Μπίλη μετρούν μία νίκη, δύο ισοπαλίες στις εξόδους τους.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Σχουλής, Μόσχος (70' Γουργιώτης), Μαλλιαρός, Τσουκάρας, Διαμαντής (70' Νιφορόπουλος), Χασιώτης, Τσεκούρας, Έρισον, Μπεζάτης, Γ. Παναγιώτου, Γάκας.
Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαρδακάς, Τσάμης (70' Σγατζής), Τσακόγιας, Μηδειάτης, Τσέλιος (46' Βέτσικας), Σίμος, Φούκης, Ρούλης, Καραγιώργος, Κολώνης.