noodles volos banner

Αγχίαλος-Αστέρας 2-0

Δύο γκολ σήμερα για τον Γιάννη Καραγιώργο Δύο γκολ σήμερα για τον Γιάννη Καραγιώργο

Σε διψήφιο αριθμό νικών έφθασε η Αγχίαλος που σήμερα έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια. “Χτύπησε” με τον Γιάννη Καραγιώργο μία φορά στην έναρξη και μία στο τέλος του αγώνα! Στο 1ο λεπτό, με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Σγατζή έκανε το 1-0 και στο 90ό το 2-0 με ατομική προσπάθεια και πλασέ σε φάση τετ-α-τετ.
Για την Αγχίαλο, ο Μπούτλας αποβλήθηκε για εξύβριση στο 73' με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Στατήρας είχε διαγώνιο σουτ μόλις άουτ, ενώ στην επανάληψη δύο μεγάλες φάσεις-καρμπόν για γκολ, στο 60' και το 80' με σουτ των Σγατζή και Τσιάρα αντιστοίχως από το ύψος του πέναλτι, που απέκρουσε ο Κουβελάς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ελλείψει γκολκίπερ, κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων κάθισε ο Μπολιός, κεντρικός αμυντικός της ομάδας που φέτος λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε.
Για τον Αστέρα, ευκαιρία χάθηκε στο 24' με τον Μυλωνά, στο 26' με τον Περιβολιώτη και αμυντικό να του βάζει την τελευταία στιγμή την κόντρα και στο 34' με κεφαλιά του Νούσια που έφυγε λίγο άουτ. Στο β' μέρος, ο Περιβολιώτης είχε καλό σουτ στο 64' που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Οι ποδοσφαιριστές της Αγχιάλου αφιερώνουν τη σημερινή τους νίκη στον προπονητή τους, Γιώργο Πλατανιά.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Μπολιός, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Στεργίου (46' Μπούτλας), Τσαρδακάς, Σγατζής (80' Αγγελαδάκης), Φούκης, Στατήρας, Τσακόγιας, Καραγιώργος, Τσιάρας (90' Τσέλιος).
Αστέρας: Κουβελάς, Μπατσικώστας (46' Μαγγιώρος), Καραλόπουλος, Λουφόπουλος, Καλαμπαλίκης (46' Σεσκλιώτης), Παπαγιαννόπουλος (65' Ξέρας), Περιβολιώτης, Ρέβης, Μυλωνάς, Καραμανιώλας, Νούσιας.