noodles volos banner

ΕΜΑ-Διαγόρας 0-1

Ο Καραπλιάγκος μόλις έχει σκοράρει και πανηγυρίζει Ο Καραπλιάγκος μόλις έχει σκοράρει και πανηγυρίζει

Με γκολ του Κώστα Καραπλιάγκου στο 80ό λεπτό, ο Διαγόρας έφυγε με το διπλό από το γήπεδο των Μικροθηβών, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα είχε λίγο νωρίτερα χαμένο πέναλτι. Έγινε κακό ματς με λιγοστές φάσεις. Στο 6ο λεπτό, ο Γαλιούρας σούταρε, ο Καπαλίκας απέκρουσε ασταθώς και στη συνέχεια σουτ του Γιώργη κόντραρε, χτύπησε στη ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού κι έφυγε κόρνερ. Στο 31' ο Παπαδάκης είχε μακρινό φάουλ λίγο άουτ, ενώ στο 43' φάουλ του Καραπλιάγκου εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ της ΕΜΑ.
Στην επανάληψη, στο 50ό λεπτό ο Γαλογαύρος σέντραρε, ο Καραπλιάγκος πήρε κεφαλιά-ψαράκι και ο Καπαλίκας έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 65' από κόρνερ του Παπαδάκη, ο Χορταργιάς είχε κεφαλιά άουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 68' ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι που ο διαιτητής Θεοχάρης υπέδειξε σε χέρι του Παπανίκου. Ο Κουντούρης πήρε λίγη φόρα, έστειλε την μπάλα προς τη δεξιά γωνία του Καπαλίκα αλλά χτύπησε στη ρίζα του δοκαριού. Στην επαναφορά ο Γιώργης σούταρε από καλή θέση άουτ.
Η ΕΜΑ είχε δύο καλές στιγμές, στο 74' με γυριστό σουτ του Καπέσιου που έφυγε άουτ και στο 79' με έμμεσο φάουλ μέσα στη μεγάλη περιοχή που εκτέλεσε ο Ζγουλέτας αλλά η μπάλα σταμάτησε στο τείχος. Στο 80ό λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν φάουλ από πλάγια αριστερά, οι παίκτες του Διαγόρα απομάκρυναν και βγήκαν στην αντεπίθεση, ο γκολκίπερ Καπαλίκας δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής και ο Καραπλιάγκος σε κενή εστία σκόραρε. Στη συνέχεια, ο νεαρός παίκτης τραυματίστηκε από συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού!
Στις καθυστερήσεις σουτ του Σκοτεινού σχεδόν από τη σέντρα είχε κατεύθυνση προς το τέρμα αλλά έφυγε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο.

Συνθέσεις:
ΕΜΑ: Καπαλίκας, Μπούσης, Σκοτεινός, Παπανίκος, Καπέσιος, Χορταργιάς, Ρομάριο, Ρεφουγιάτι, Παπαδάκης (91' Μελετιάδης), Ζγουλέτας (83' Κουφαλιδάκης), Ζιούλης (75' Αθ. Βαλκανιώτης).
Διαγόρας: Κουσιαρής, Καραμανλής, Γαλογαύρος, Χολέβας, Κουντούρης, Γαλιούρας, Καραπλιάγκος (87' Αγριοτσιόμπανος), Καρατζιόλης, Καμπέρης (92' Σουφλάρης), Γιώργης (76' Τζανής).