noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-Άρης 2-2

Ισοπαλία 2-2 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άρη, που φέτος μοιράζονται την ίδια έδρα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 7', με πλασέ του Σταματίου μετά από βαθιά μπαλιά του Μαρμαρινού, που τον έφερε σε θέση βολής. Το 1-1 στο 15' με πλασέ του Ζηρδέλη ύστερα από πάσα του Ίμπρα. Στο β' μέρος και συγκεκριμένα στο 59', η Αγία Παρασκευή προηγήθηκε εκ νέου, μετά εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά και κεφαλιά του Βαν Ντε Γουίχε από το ύψος της μικρής περιοχής, για να γίνει το τελικό 2-2 στο 85' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τσίρος.
Για την Αγία Παρασκευή, ντεμπούτο και ως βασικός έκανε ο 14χρονος τερματοφύλακας Γ. Τσιτσιρίκος που διακρίθηκε. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους χάθηκαν δύο κλασικές ευκαιρίες. Για τον Άρη, στο πρώτο 45λεπτο, κεφαλιά του Ζηρδέλη από κοντά έφυγε άουτ, ίδια κατάληξη σε πλασέ του από το ύψος του πέναλτι, αλλά και σε κοντινό σουτ του Ίμπρα. Στην επανάληψη, οι Ίμπρα, Τσίρος , Βλαχόπουλος προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά σε καλή θέση ο Τσιτσιρίκος απέκρουσε.

Συνθέσεις:
Αγία Παρασκεύη: Τσιτσιρίκος, Παντελόγλου, Βαν Ντε Γουίχε, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Σαμαράς, Μπαλαμώτης (60' Παπουτσής), Τερλεξής (46' Ζάχαρης), Μαρμαρινός, Σταματίου, Βούκουτος (65' Παππάς).
Άρης: Κουρίτας, Νινιζόπουλος, Λάμπρου (65' Γκοτζόπουλος), Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Καψιώτης (60' Τσουκαλάς), Ίμπρα, Γκατζούνας, Τσελεπής, Βλαχόπουλος (70' Τσίρος), Ζηρδέλης.