noodles volos banner

Θησέας-Μαγνησιακός 1-0

Με νίκη έκλεισε τη σεζόν -που χαρακτηρίζεται πολύ πετυχημένη- ο Θησέας, μιας και στο φινάλε της κατηγορίας η ομάδα της Αγριάς παίρνει νίκη στα χαρτιά. Σήμερα κέρδισε 1-0 τον Μαγνησιακό με γκολ που πέτυχε ο Χάρης Παπαϊωάννου στο 54ο λεπτό ύστερα από κάθετη πάσα του Κόκκα στην πλάτη της άμυνας.
Για τον Θησέα χάθηκαν ευκαιρίες και στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε στην επίθεση ο Αργύρης Κουτσιρίμπας. Μάλιστα στο φινάλε θα μπορούσε να σκοράρει αλλά ο Παρκιώτης τον νίκησε στο τετ-α-τετ. Ο Μαγνησιακός είχε τις δικές του καλές στιγμές με κεφαλιά του Οικονόμου στο πρώτο μέρος και δύο σουτ του Αντωνόπουλου που έφυγαν λίγο άουτ στο δεύτερο, ενώ φάουλ του Κόλα απέκρουσε στο “παραθυράκι” ο Μπουργάνης.

Συνθέσεις:
Θησέας: Μπουργάνης, Σιδηρόπουλος, Ταυρής, Φασούλας, Μούτος, Σούδης (46' Παπαϊωάννου), Κατσιώτης (80' Κουτσιρίμπας), Χάνος, Βαλωτής, Κόκκας, Ισά.
Μαγνησιακός: Παρκιώτης, Κρανιάς, Γκέρτσος, Τσιγλιφής, Γιαμαλής (60' Βασιλείου), Καραλής, Νιαώτης (80' Τσιουρέλης), Ντούρο, Οικονόμου (70' Τσιάνος), Κόλα, Αντωνόπουλος.