noodles volos banner

Πανιώνιος-Θησέας 1-0

Γκολ νίκης σήμερα από τον Διονύση Ανγκόλι Γκολ νίκης σήμερα από τον Διονύση Ανγκόλι

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, που συνδύασε όμως με νικηφόρο αποτέλεσμα αυτή τη φορά, έδωσε ο Πανιώνιος, σε ματς που είχε μόνο ένα τέρμα αλλά αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Το γκολ σημειώθηκε στο 44ο λεπτό. Από γέμισμα του Σκουφογιάννη, ο Μοσχούδης έκανε το κοντρόλ κι έστρωσε την μπάλα για τον επερχόμενο Ανγκόλι, ο οποίος σκόραρε με συρτό ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο πλάγια δεξιά.
Για τον Πανιώνιο, ο Πέτσης στο 13', ο Ανγκόλι στο 15' και ο Πέτσης ξανά στο 25' αστόχησαν σε φάσεις τετ-α-τετ. Οι δύο πρώτες ολοκληρώθηκαν με σουτ πάνω στον Μπουργάνη, η τρίτη με σουτ άουτ. Για τον Θησέα, που πίεσε πολύ στην επανάληψη, ο Παπαϊωάννου σε δύο φάσεις δεν μπόρεσε από καλή θέση να σκοράρει στο πρώτο μέρος, ενώ στο β' 45λεπτο ο Βαλωτής αστόχησε σε δύο τετ-α-τετ και ο Ισά έχασε λίγο πριν το φινάλε μεγάλη ευκαιρία με σουτ ψηλά άουτ.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Δαμάσκος, Κωστούλας, Μπαλτσιάκης, Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Ανγκόλι (84' Γ.Αθ. Μπασδάνης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης (68' Λυρίτσης), Μοσχούδης (75' Καραγιώργος), Νικούδης.
Θησέας: Μπουργάνης, Σιδηρόπουλος, Μούτος, Φασούλας, Ελευθερίου (16' λ.τρ. Σούδης), Χάνος, Κατσιώτης, Παπαϊωάνου (85' Ταυρής), Βαλωτής, Λιάρος, Ισά.