noodles volos banner

Αχιλλέας-Αγχίαλος 2-3

Δύο γκολ σήμερα για τον Σγατζή της Αγχιάλου Δύο γκολ σήμερα για τον Σγατζή της Αγχιάλου

Ο Αχιλλέας ήθελε τη νίκη για να κάνει σημαντικό βήμα παραμονής, αλλά η Αγχίαλος ήταν η ομάδα που την πήρε με ανατροπή στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Γιώργου Πλατανιά προηγήθηκε 0-1 στο 22ο λεπτό με σουτ του Σγατζή από το ύψος της μεγάλης περιοχής που πήγε στο “παραθυράκι” της εστίας. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Πλασταρά στο 50' και ένα πεντάλεπτο αργότερα πέτυχαν το 2-1 με τον Καλτσά. Όμως οι Αγχιαλίτες είχαν διπλή απάντηση. Πρώτα ισοφάρισαν με πλασέ του 15χρονου Τσιάρα στο 70' και έπειτα πέτυχαν το γκολ της νίκης με τον Σγατζή στο 74'. Για τον Αχιλλέα, χάθηκαν ευκαιρίες με τους Πλασταρά, Πίνα, Νιφορόπουλου, για την Αγχίαλο, ο Γιαννούχος είχε ένα σουτ λίγο άουτ στο 72' και προς το φινάλε ο Τσέλιος βρέθηκε σε θέση για γκολ, ύστερα από ατομική ενέργεια και πάσα του Τσιάρα, όμως το τελείωμα δεν ήταν καλό.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Μακρής, Γ. Παναγιώτου, Αργυρίου (40' Καλτσάς), Πλασταράς, Διαμαντής, Στέκας, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Γουργιώτης (60' Νιφορόπουλος), Μαρμαγκιόλης (80' Τσουκάρας), Πίνας.
Αγχίαλος: Σοφιανός, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Στεργίου, Τσαρδακάς, Γιαννούχος (60' Φούκης), Σγατζής (78' Αγγελαδάκης), Στατήρας, Καραγιώργος (61' Τσέλιος), Τσακόγιας, Τσιάρας.