noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Άθλος 1-1

Απρόσμενη γκέλα για τον ΓΣ Αλμυρού που βάζει ...φωτιά στη μάχη της πρώτης θέσης. Οι πρωτοπόροι της κατάταξης στο 2ο όμιλο παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στον προτελευταίο Άθλο. Ο Αντζούρης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ και η ισοφάριση σημειώθηκε στο 52ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Χρυσοστομίδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Καραδήμας. Για τον ΓΣΑ, οι Νίκος και Παναγιώτης Βούλγαρης απείλησαν με σουτ, ο Κρανάς “νικήθηκε” στο δεύτερο μέρος σε τετ-α-τετ από τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ για τον Άθλο ο Νικολάου βρέθηκε σε καλή θέση στο 40' αλλά άργησε να σουτάρει και σουτ του Κοντοβά στο 87' δεν είχε στόχο. Ο τερματοφύλακας Γκόγκος όποτε χρειάστηκε, είχε τις κατάλληλες επεμβάσεις για να κρατήσει την πολύτιμη ισοπαλία για την ομάδα του.

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Φαράντος, Κουρτέλης, Ακριβούσης (65' Ράπτης), Τσιάτσιος, Τσόγκας (70' Πλαβός), Κρανάς, Π. Βούλγαρης, Αντζούρης, Αναστασίου, Ν. Βούλγαρης.
Άθλος: Γκόγκος, Μπέης, Δημόπουλος, Πλασταράς, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Δήμας, Επίσκοπος (70' Ξυνός), Χρυσοστομίδης), Φωτιάδης (67' Κακλιάς), Νικολάου (82' Κοντοβάς).