noodles volos banner

Δήμητρα-Αετός 6-1

Έξι γκολ για τη Δήμητρα κόντρα στον Αετό και έτσι, οι “πράσινοι” εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια του ΓΣΑ μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς (έχουν μέχρι το τέλος κι ένα ματς περισσότερο να δώσουν).

Το 1-0 στο 11ο λεπτό με τον Ποζιόπουλου ύστερα από πάσα του Νικηφοράκη, ενώ ο τελευταίος ήταν δημιουργός και στο 2-0 στο 43' όταν από δικό του κόρνερ, σκόραρε ο Θωμαΐδης με κεφαλιά. Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 59' με εύστοχο πέναλτι του νεαρού Γοδενόπουλου και το τέταρτο με κεφαλιά του Αντωνιάδη, στο 65', ύστερα από σέντρα του Νικηφοράκη.

Ο Αετός μείωσε με τον Ταμπάκου στο 71', είχε στη συνέχεια δοκάρι με τον Γ. Βλαχάβα, ενώ τα άλλα δύο τέρματα της Δήμητρας σημειώθηκαν στο 78' με πλασέ του Χατζέλα και στο 89' με τον Ποζιόπουλο. Στη φάση του πέναλτι, αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία ο Στεργίου του Αετού, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στο πρώτο τέρμα του αγώνα. Στο 70ό λεπτό, ο Βαγγέλης Βουρούκος προχώρησε σε αλλαγή τερματοφύλακα και έτσι, ο 14χρομνος Σαρρής πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στην Α' ΕΠΣΘ, ενώ ντεμπούτο έκανε επίσης ο 17χρονος Μπίνας.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης (70' Σαρρής), Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Χατζέλας, Ποζιόπουλος, Θωμαΐδης, Παρίσης (67' Μπίνας), Σιαμέτης (82' Κωτούλας), Κ. Παυλίδης.
Αετός: Γκαβόπουλος, Δ. Βλαχάβας, Γ. Βλαχάβας, Καρυπίδης, Κοτρώνης, Ταμπάκου, Ν. Ζήσης, Ραφαήλ, Στεργίου, Παπαδόπουλος (60' Χρ. Ζήσης), Τσιουρής.