noodles volos banner

Διαγόρας-Αστέρας 1-0


Ο Διαγόρας πήρε τη νίκη στο ντέρμπι του πρώην Δήμου Κάρλας με 1-0, σε ματς με πάθος, ένταση και πολλές μονομαχίες που έγινε σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Το γκολ σημειώθηκε στο 83ο λεπτό με πλασέ του Καπούλα. Ο νεαρός πρώην παίκτης της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου και του ΓΣΑ, από τον Ιανουάριο όταν πήγε στην ομάδα του Στεφανοβικείου, έχει προλάβει να σκοράρει πέντε φορές.
Για τους γηπεδούχους, σουτ του Γαλογαύρου στο 28' έφυγε λίγο άουτ, στο 33' ο Κάρρος και στο 60' ο Καμπέρης βρέηκαν σε θέση για γκολ, όμως σούταραν πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ για τους φιλοξενούμενους καλό φάουλ του Μυλωνά στο 9ο λεπτό εξουδετέρωσε ο Αράπης και στο 75' σε σέντρα του Νούσια, ο Γάρος έπιασε μονοκόμματο σουτ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Για τον Διαγόρα, του οποίου ο προπονητής Μιχάλης Βαγγόπουλοςε έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για το πάθος και την ψυχή που έβγαλαν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις ο Καραπλιάγκος, ενώ ο Αστέρας έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 65' λόγω τραυματισμού του Μπούρντα στον αστράγαλο κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές. Τέλος, από την ομάδα του Διαγόρα εκφράστηκαν ευχές στον Βασίλη Κάρρο για καλή θητεία στο στρατό και γρήγορα να είναι ξανά κοντά στους συμπαίκτες του.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Αράπης, Γαλιούρας (90' Τζανής), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιώλης, Καραπλιάγκος, Γιώργης, Καπούλας, Κάρρος, Καμπέρης (80' Κουντούρης).
Αστέρας: Βουραζέρης, Μπατσικώστας, Μυλωνάς, Λουφόπουλος, Καραλόπουλος, Σεσκλιώτης, Τριχόπουλος (46' Περιβολιώτης), Ρέβης (63' λ.τρ. Καραμανιώλας), Μαγγιώρος (54' Γάρος), Νούσιας, Μπούρντα.

Last modified onSunday, 08 March 2015 19:18