noodles volos banner

Αστέρας-ΕΜΑ 5-0

“Πεντάσφαιρος” για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα του ο Αστέρας που δεν δυσκολεύτηκε να καταβάλει την αντίσταση της Ε.Μ.Α. Χατ τρικ σημείωσε ο “αναγεννημένος” Σπύρος Νούσιας που έφθασε στα επτά γκολ, εκ των οποίων τα τέσσερα με τη φανέλα του Αστέρα, ντεμπούτο με γκολ και δύο ασίστ για τον Γάρο. Το 1-0 στο 9' από τον Νούσια ύστερα από ασίστ με τακουνάκι του Γάρου, το 2-0 στο 17' από τον Γάρο που εκμεταλλεύτηκε γύρισμα του Τριχόπουλου και το 3-0 στο 19' όταν ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ, από κάθετη μπαλιά του Νούσια. Στην επανάληψη, ο Νούσιας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 75' καθώς τελείωσε τη φάση που ξεκίνησε με παράλληλη σέντρα ο Γάρος, ενώ το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 83' με κάθετη του Καραμανιώλα και σουτ του Νούσια. Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια, με τον Τριχόπουλο στο 31' και τον Νούσια στο 78'.

Συνθέσεις:
Αστέρας: Βουραζέρης, Καραλόπουλος, Μυλωνάς (60' Καραμανιώλας), Λουφόπουλος, Ρέβης, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος (46' Μαγγιώρος), Περιβολιώτης, Νούσιας, Μπούρντα (50' Μπατσικώστας), Γάρος.
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Καπαλίκας, Σκοτεινός, Ζιούλης, Ζαγκαβιέρος, Μπούσης, Ρομάριο, Κουφαλιδάκης (60' Αθ. Βαλκανιώτης), Χορταργιάς, Παπαδάκης, Καπέσιος, Ρεφουγιάτι.