noodles volos banner

Αχιλλέας-Αετός 2-1

Σημαντικό τρίποντο στη μάχη της παραμονής πήρε ο Αχιλλέας, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά πέτυχε την ανατροπή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Το ματς άρχισε με χαμένο πέναλτι για τον Αετό καθώς στο 3' ο Μαρούγκας κέρδισε την εσχάτη των ποινών αλλά ο ίδιος έστειλε την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα. Στο 20ό λεπτό ο Ραφαάηλ είχε δυνατό σουτ που έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο Στέκας και η μπάλα εν συνεχεία χτύπησε στο δοκάρι, ενώ το 0-1 έγινε στο 32' με πλασέ του Κατσίκα ύστερα από σέντρα του Μαρούγκα. Ο Κατσίκας είχε αργότερα μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Ο Αχιλλέας κατέγραψε μια καλή στιγμή με τον Πλασταρά στο πρώτο 45λεπτο κι ανέβασε την απόδοσή του στην επανάληψη. Στο 49' το 1-1. Ο τελευταίος σέντραρε και ο Γ. Παναγιώτου σκόραρε με κεφαλιά. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού και γκολ σε πλασέ του Πλασταρά θεωρώντας ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος. Έφθασαν στο 2-1 στο 76'. Ο Μαλλιαρός σέντραρε και ο Χασιώτης σκόραρε με το κεφάλι, καθώς ο Γ. Βλαχάβας προσπάθησε να διώξει αλλά χωρίς επιτυχία. Στο 90ό λεπτό από κοντά ο Κατσίκας δεν μπόρεσε να σκοράρει και μάλιστα, πέφτοντας πάνω στο δοκάρι τραυματίστηκε στο γόνατο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για εξετάσεις.
Τέλος, οι άνθρωποι του Αχιλλέα εύχονται, μέσω του magnesiasports, στον τερματοφύλακα της ομάδας τους Νίκο Μακρή να του ζήσει το νεογέννητο μέλος της οικογένειάς του!

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Στέκας, Μόσχος, Γαλογαύρος (36' Καλτσάς), Διαμαντής, Μπουμπούκης, Χασιώτης, Τσεκούρας, Μαλλιαρός, Πίνας (70' Μαρμαγκιόλης), Πλασταράς, Γ. Παναγιώτου (80' Κουτσιανίτης).
Αετός: Γκαβόπουλος, Δ. Βλαχάβας, Στεργίου (70' Ν. Ζήσης), Γ. Βλαχάβας, Κοτρώνης, Μαρούφ, Τσιουρής, Καρυπίδης, Κατσίκας (90' Παπαδόπουλος), Μαρούγκας, Ραφαήλ.