noodles volos banner

Ιωλκός-Θησέας 1-2

Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Θησέας μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες που είχαν προηγηθεί. Με τον Χρήστο Οικονόμου στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Αντώνη Μάνδαλου, οι “πράσινοι” νίκησαν 2-1 την Ιωλκό στο γήπεδο του Σέσκλου. Ο Βαλωτής σημείωσε άλλο ένα τέρμα κάνοντας το 0-1 στο 29', η Ιωλκός ισοφάρισε στο 50' με κεφαλιά του Λούμπαρδου ύστερα από φάουλ του Τόντα αλλά η χαρά για τους γηπεδούχους κράτησε λίγο καθώς στο 53ο λεπτό ο Ελευθερίου με πλασέ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λιάρου, διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο ελλιπής Θησέας είχε δύο καλές ευκαιρίες στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους με τον προωθημένο στις στημένες φάσεις Ελευθερίου, ενώ ο Ισά, παίζοντας κόντρα στην πρώην ομάδα του, δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 80' σε κενή εστία.

Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Θησέα εύχονται στον πρώην πρόεδρο Νίκο Μαγγίτση και τη σύζυγό του Σόνια Αθανασίου που είναι προπονήτρια στην ακαδημία του συλλόγου να τους ζήσει το νέο μέλος στην οικογένειά τους, το νεογέννητο αγοράκι τους!

Συνθέσεις:
Ιωλκός: Πρέζας, Τόντα, Στρούγγης, Λούμπαρδος, Φέζο, Κοντορίζος (46' Ντίκας), Δημητρίου, Καζδαρίδης (75' λ.τρ. Περεντίδης), Βέρμπης, Κολτσίδας, Τσάμης (46' Τσιμπανάκος).
Θησέας: Μπουργάνης, Σιδηρόπουλος, Κατσιώτης, Μούτος, Ελευθερίου, Σούδης, Παπαϊωάννου, Χάνος, Βαλωτής, Λιάρος (80' Ταυρής), Ισά.