noodles volos banner

Διαγόρας-Μακρινίτσα 4-0

Ο Διαγόρας πήρε άλλο ένα εντός έδρας τρίποντο, 4-0 τη Μακρινίτσα κι έφθασε στις επτά νίκες στο πρωτάθλημα. Το πρώτο γκολ στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Κάρρου ύστερα από σέντρα του Γαλογαύρου, το δεύτερο στο 61' με τον Γαλογαύρο από κοντά κι αφού πήρε την επαναφορά σε απόκρουση του Σταθόπουλου σε σουτ του Καραπλιάγκου. Το δύο άλλα τέρματα για τους νικητές σημείωσε ο νεαρός Καπούλας, στο 82' με πλασέ από σέντρα του Καραμανλή και στο 90' με σουτ εκτός περιοχής.
Για τον Διαγόρα, χάθηκαν ευκαιρίες με τους Καπούλα, Κάρρο, Καραπλιάγκο και Καμπέρη για άλλα γκολ, ενώ από τη Μακρινίτσα εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία. Όπως μάς αναφέρθηκε, η νίκη του Διαγόρα ήταν δίκαιη και καθαρή, αλλά ο ρέφερι ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, στη φάση του τρίτου γκολ προηγήθηκαν τρία επιθετικά φάουλ, ενώ σε εκείνο το σημείο παίκτης του Διαγόρα εξύβρισε άσχημα τον διαιτητή αλλά δέχθηκε μόνο κίτρινη, σύμφωνα με τους ανθρώπους της πηλιορείτικης ομάδας.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Αράπης, Γιαλούρας, Γαλογαύρος, Χολέβας, Κουντούρης, Καρατζιώλης, Καμπέρης (70' Κατσίκης), Γιώργης (60' Καραμανλής), Καπούλας, Κάρρος, Καραπλιάγκος (75' Αγριοτσόμπανος).
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Φράγκος, Ντελάκος, Μεταξάς, Πουρνάρας, Ματζιούρας, Γ. Μαστακούλης (46' Άρ. Σαραφίδης), Παπακώστας, Αν. Μαστακούλης (46' Αλεξάνογλου), Ευγ. Σαραφίδης.