noodles volos banner

Άθλος-Μυρμιδόνες 1-3

Ο Άθλος προηγήθηκε αλλά δεν μπόρεσε να έχει βαθμολογικό κέρδος από το ματς κόντρα στους Μυρμιδόνες αφού ο σύλλογος του Πλατάνου πήρε τη νίκη με τρία γκολ στην επανάληψη. Το 1-0 έγινε στο 36ο λεπτό όταν ο Καραδήμας εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπέης σκόραρε με κεφαλιά. Η ισοφάρισε στα πρώτα δευτερόλεπτα του β' ημιχρόνου. Δόθηκε πέναλτι για χέρι του Καμπουρίδη για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι. Από την άσπρη βούλα, ο Άντι Φέζο έκανε το 1-1. Σουτ από καλή θέση του Φωτιάδη στο 68' δεν βρήκε στόχο, το 1-2 σημειώθηκε στο 81' από τον Τσιαμπαλή με σουτ ύστερα από σέντρα του Μπουρνάκη και το 1-3 στο 90' με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Χρήστος Γκάμπας.

Συνθέσεις:
Άθλος: Γκόγκος, Μπέης, Καμπουρίδης (85' Κοντοβάς), Πλασταράς, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Δήμας, Νικολάου (66' Νιάκας), Χρυσοστομίδης, Φωτιάδης (84' Αυγουλάς), Ξυνός.
Μυρμιδόνες: Χαλκιάς, Τσαπέρος, Γιαννακόπουλος, Γ. Μπούρχας (42' λ.τρ. Κατσαβριάς), Ευθυμίου, Δ. Μπούρχας, Θεοδωρίδης (46' ΜΞπουρνάκης), Άντ. Φέζο, Χρ. Γκάμπας, Λάμπρου (71' Καράτερζης), Τσιαμπαλής.