noodles volos banner

Άρης-Σκιάθος 0-1

Γκολ νίκης σήμερα για τη Σκιάθο από τον Γκίνη Γκολ νίκης σήμερα για τη Σκιάθο από τον Γκίνη

Με 1-0 πέρασε η Σκιάθος από το γήπεδο της Αγίας Παρασκευής κάμπτοντας την αντίσταση του Άρη Μελισσατίκων. Το γκολ για τους νησιώτες πέτυχε ο Γιάννης Γκίνης στο 65ο λεπτό όταν επωφελήθηκε από κόρνερ της ομάδας του κι αδυναμία των αμυντικών να διώξουν. Πλάσαρε εύστοχα από κοντά και σκόραρε.
Για τον Άρη που αγωνίστηκε με πολλούς μικρούς στο σημερινό αγώνα και ήταν ιδιαίτερα μαχητικός, απειλητικές φάσεις για γκολ ολοκλήρωσαν με σουτ οι Μπαρμπούτας και Τσελεπής μετά το γκολ των φιλοξενουμένων, ενώ ο τερματοφύλακας Κουρίτας πρόσθεσε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση κάνοντας μερικές εξαιρετικές αποκρούσεις.
Για τη Σκιάθο που ζήτησε πέναλτι στο 44' σε χέρι αμυντικού, χάθηκαν αρκετές φάσεις για δεύτερο γκολ που θα απέβαλε το άγχος μέχρι το φινάλε. Ο Αραμπατζής στο 78' και στο 85' έχασε δύο εξ αυτών. Στην πρώτη περίπτωση τον ανέκοψε ο Γεωργούλας την τελευταία στιγμή, στη δεύτερη την κεφαλιά του απέκρουσε ενστικτωδώς ο Κουρίτας. Ο τελευταίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Δ. Μιαρίτη στο 89', ενώ τα σουτ του Σκέμπι δεν βρήκαν στόχο. Η ομάδα της Σκιάθου αφιερώνει τη σημερινή της νίκη στον Μιχάλη Κουτσογιάννη που αύριο μπαίνει στο χειρουργείο και στον επίσης τραυματία Δημήτρη Καλλιακούδα που έχει τραυματισμό στο γόνατο.

Συνθέσεις:
Άρης Μελ: Κουρίτας, Παλάντζας (75' Δήμου), Ίμπρα, Μαγιόγλου (65' Στραβέλας), Γεωργούλας, Γκατζούνας, Τσουκαλάς, Καψιώτης, Τσελεπής, Μπαρμπούτας, Μπόζης (46' Καρακάσης).
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου (70' Κανταράκιας), Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Ράπτης, Γκίνης, Ν. Μιαρίτης, Γκάγκας, Σκέμπι, Ντερβίσι (78' Ζάνης), Τσάγγαρης (35' λ.τρ. Αραμπατζής).