noodles volos banner

Πανιώνιος-ΑΕ 2002 1-2

Δεύτερη στη σειρά νίκη για την ΑΕ 2002. Πέρασε με διπλό από την έδρα του Πανιωνίου, σε αγώνα που οι δύο ομάδες έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για αρκετή ώρα και προσπέρασε το σημερινό της αντίπαλο στο βαθμολογικό πίνακα ανεβαίνοντας στη 10η θέση.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό όταν ο Πέτσης ξεπέρασε δύο αντιπάλους και πάσαρε στον Μοσχούδη που σκόραρε με πλασέ. Η ισοφάριση στο 25' με εύστοχο πέναλτι του Πότσκα και το 1-2 στο 65' με τον Παρίση. Η ΑΕ 2002 είχε χαμένο πέναλτι στο 5ο λεπτό καθώς την εκτέλεση του Σταθόπουλου απέκρουσε ο Παπασακελλαρίου. Στο 23' αποβλήθηκε ο Πολυχρόνου με απευθείας κόκκινη για εξύβριση της βοηθού και δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος του Πανιωνίου στη φάση του δευτέρου πέναλτι καθώς “απέκρουσε” πάνω στη γραμμή την μπάλα με το χέρι.
Ο Σπύρος Φώτου ανέφερε ότι η ομάδα του έκανε τραγικά λάθη στην άμυνα, ενώ χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης θα μπορούσε να σκοράρει στο δεύτερο μέρος με τους Πέτση, Μοσχούδη, ενώ στο 88ο λεπτό σουτ του Γκριναφίδη από καλή θέση, από το ύψος του πέναλτι, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Για την ΑΕ 2002, χάθηκαν δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Κούρτι για τρίτο τέρμα μετά το 1-2. Το πρώτο σουτ του απέκρουσε ο γκολκίπερ του Πανιωνίου και το δεύτερο έφυγε άουτ. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ 2002, μέσω του magnesiasports, θέλησαν να αφιερώσουν τη σημερινή τους επιτυχία στη διοίκηση του συλλόγου που βρίσκεται δίπλα τους.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Παπασακελλαρίου, Γ.Αθ. Μπασδάνης (46' Γκριναφίδης), Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Βαΐτσης (46' Βογδάνος), Κ. Μπασδάνης, Λυρίτσης, Μοσχούδης (72' Γ.Στ . Μπασδάνης), Πέτσης.
ΑΕ 2002: Μητράκος, Τσιργής, Μπικοράρος (70' Σφέτσιος), Σταθόπουλος, Κόρμπας, Βέργος, Παρίσης, Κούρτι, Πολυχρόνου, Πότσκα (80' Αράπογλου)), Στουμποβίκος (65' Μ. Φιλίππου).