noodles volos banner

ΑΕ Διμηνίου-Ηρακλής 5-0

Η ΑΕ Διμηνίου επανήλθε στις επιτυχίες και κέρδισε σχετικά εύκολα τον Ηρακλή Βόλου. Το 1-0 στο 30' ο Φαρασόπουλος με προβολή και τα άλλα δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, το 2-0 ο Σατελιάν με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής στο 41' και το 3-0 ο Αξιώτης με σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 43'. Οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν το δείκτη του σκορ στην επανάληψη, με πλασέ του Σατελιάν στο 65' και του Ανατολή στο 85' αφού πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ. Για τους γηπεδούχους, ντεμπούτο για τον τερματοφύλακα Βλαχόπουλο, δύο γκολ ο Σατελιάν που έχει επανέλθει στην ομάδα εδώ και λίγο διάστημα, ενώ άτυχος στάθηκε ο νεαρός Κανδήλας που αποχώρησε τραυματίας πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Για τον Ηρακλή, η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίωρο κι απείλησε με φάουλ του Σοροβόλα και σουτ του Θάνου που έφυγε λίγο άουτ, ενώ είχε ακυρωθέν γκολ με τον Σοροβόλα.

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Βλαχόπουλος, Ζάγκας, Αναστασίου, Μοράλες, Βητόπουλος, Μαυρίδης, Τσεκούρας (70' Κανδήλας-75' λ.τρ. Ανατολής), Φαρασόπουλος (46' Χρυσανθόπουλος), Αξιώτης, Τσουκάλης, Σατελιάν.
Ηρακλής: Υφαντής, Σαμαράς, Δ. Μαραγκός, Τζιόλας (46' Μπαρέκας), Τσαντόπουλος, Σινάνης, Βουρδάκης, Κουτσιαρής, Σοροβόλας (70' Τσατσαρώνης), Θάνος (75' Μάρκος), Σιαμέτης.