noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Αγχίαλος 2-0

Ο Χρήστος Παναγιώτου άνοιξε το σκορ σήμερα στη νίκη του Πρωτεσιλάου Ο Χρήστος Παναγιώτου άνοιξε το σκορ σήμερα στη νίκη του Πρωτεσιλάου

Ακόμη μία εντός έδρας νίκη για τον Πρωτεσίλαο, με 2-0 κόντρα στην Αγχίαλο. Το 1-0 σημειώθηκε στο 10ο λεπτό. Ο Γιάννης Παναγιώτου σούταρε, απέκρουσε ο Ρωμανός και στην επαναφορά, ο Χρήστος Παναγιώτου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 στο 67' με πλασέ του Μαρικλέν πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες στο πρώτο ημίχρονο. Αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 35' ο Ζαφειρίου των γηπεδούχων και στο 42' ο Καραγιώργος των φιλοξενούμενων.
Για τον Πρωτεσίλαο, στο 7' ο Κ. Κόρκος δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει με προβολή, στο 30' ο Ρωμανός απέκρουσε κοντινή κεφαλιά του Σιαμανίκου, ενώ στην επανάληψη κεφαλιά του Γ. Παναγιώτου έφυγε λίγο άουτ, μακρινό σουτ του Μιχόπουλου είχε την ίδια κατάληξη, ενώ στο 79ο λεπτό, ο Γ. Παναγιώτου πέρασε τον Ρωμανό, ο τελευταίος όμως κατάφερε να διώξει πριν πλασάρει για γκολ ο έμπειρος επιθετικός.
Για την ελλιπή Αγχίαλο που είχε έξι απουσίες στη σημερινή αναμέτρηση, ο Κολώνης είχε πλασέ λίγο άουτ για να ισοφαρίσει στο πρώτο μέρος, ενώ μια κεφαλιά του Τσαρδακά από ευνοϊκή θέση έφυγε ψηλά άουτ. Τέλος, ψηλοκρεμαστό σουτ του Αγγελαδάκη στο 80' έδιωξε ο Σχουλής.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Σαμουρδάνης, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος, Σιαμανίκος (72' Ακριβός), Μιχόπουλος (65' Σούσκο), Χρ. Παναγιώτου (60' Χριστέλος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν, Ζαφειρίου.
Αγχίαλος:Ρωμανός, Τσαμπίρας, Μαυρόπουλος, Ρούλης (75' Τσέλιος), Τσαρδακάς, Σγατζής, Πύλος (40' λ.τρ. Αγγελαδάκης), Καραγιώργος, Κολώνης, Τσακόγιας, Φούκης.