noodles volos banner

Πρωτεσίλαος-Διαγόρας 0-0

Ισοπαλία χωρίς γκολ στον Πτελεό ανάμεσα σε δύο από τις δυνατές ομάδες του 2ου ομίλου που μετρούν συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Για το γηπεδούχο Πρωτεσίλαο, ο Μιχάλης Ανδρωνάς δήλωσε ότι σήμερα η ομάδα του άξιζε να κερδίσει. Καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος ένα σουτ του Χριστέλου στο ξεκίνημα της αναμέτρησης που απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Καμπέρης, ενώ στην επανάληψη σουτ του Σιαμανίκου απομάκρυνε αμυντικός και στη συνέχεια ο Μαρικλέν σούταρε άουτ από καλή θέση, ενώ σουτ του Μαρικλέν στο 79' με κατεύθυνση προς το τέρμα, έδιωξε παίκτης του Διαγόρα με προβολή. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο στον Καπούλα στο 30' όπως ανέφερε ο Μιχάλης Βαγγόπουλος, ενώ στο 75' ο Καμπέρης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως αδράνησε και δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

Συνθέσεις:
Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος (85' Ν. Κόρκος), Σιαμανίκος, Χασιώτης (70' Ακρίβος), Χριστέλος (58' λ.τρ. Λεϊμονής), Ζαφειρίου, Μιχόπουλος, Χρ. Παναγιώτου, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν.
Διαγόρας: Αράπης, Πρασσάς, Γαλογαύρος, Γιαλούρας (75' Αγριοτσόμπανος), Καραβασίλης (35' Καρατζιώλης), Κουντούρης, Καραμανλής, Γιώργης (70' Χαλιμούρδας), Καπούλας, Καμπέρης, Κάρρος.