noodles volos banner

Μαγνησιακός-Άρης Μελ. 3-0

Άνοιξε το σκορ ο νεαρός Οικονόμου Άνοιξε το σκορ ο νεαρός Οικονόμου

Σημαντικό τρίποντο για τον Μαγνησιακό στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Οι “κυανόλευκοι” κέρδισαν 3-0 τον Άρη στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος με πολύ καλή απόδοση, σε αντίθεση με τον Άρη που είχε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του τη φετινή σεζόν. Το 1-0 στο 6ο λεπτό όταν ο Κόλα έκανε ωραία ατομική ενέργεια και πάσαρε στον Οικονόμου που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, το 2-0 στο 75' με σουτ του Προβιά και το 3-0 στο 82' από τον Καρακίτσιο ύστερα από ασίστ του Αντωνόπουλου. Για τον Μαγνησιακό, εξαιρετικός σήμερα ο νεαρός Σαλαμούρας, του έλειψε όμως το γκολ σε αρκετές φάσεις που βρέθηκε σε καλή θέση, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Γιώργος Γκέρτσος που μαζί με τον Τσιγκλιφή, είναι τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου. Για τον Άρη, ένα σουτ του Τσελεπή στα μισά του πρώτου μέρους απέκρουσε ο Βίτσος στην καλύτερη στιγμή των “κιτρινόμαυρων” στο ματς.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσος, Τσιγκλιφής, Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Προβιάς, Οικονόμου (70' Τσιάνος), Ντούρο, Σαλαμούρας (75' Καρακίτσιος), Κόλα, Αντωνόπουλος (82' Μωυσίδης).
Άρης: Κουρίτας, Καρακάσης (46' Καψιώτης), Γκοτζόπουλος (46' Παλάντζας), Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Γκατζούνας, Τσελεπής, Μπαρμπούτας, Τσαουκαλάς (65' Στραβέλας).