noodles volos banner

Ε.Μ.Α.-Μακρινίτσα 3-1

Ο Παπανίκος α΄νοιξε το δρόμο της νίκης για την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου Ο Παπανίκος α΄νοιξε το δρόμο της νίκης για την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου

Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα μέσα στο 2015 η Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου καθώς επιβλήθηκε στην έδρα της 3-1 της Μακρινίτσας. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα αλλά το δεύτερο ξεκίνησε με γκολ ...από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους καθώς ο Παπανίκος βρήκε δίχτυα με φάουλ από μακρινή απόσταση. Η Μακρινίτσα ισοφάρισε με τον Κατσιάκη στο 64' και στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-1 με εύστοχο πέναλτι του Λανάι που κέρδισε ο ίδιος. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ζγουλέτας αφού πέρασε τον τερματοφύλακα και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Για την ΕΜΑ, ο Χρήστος Αναγνώστου ανέφερε ότι η ομάδα του “έχασε σωρεία ευκαιριών από αυτές που λέμε ότι δεν χάνονται”, με τους Λανάι, Ζγουλέτα, Καπέσιο στο πρώτο μέρος, ενώ οι κλασικότερες ήταν στην επανάληψη όταν οι Ζγουλέτας, Καπέσιος είχαν σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε δύο φάσεις-καρμπόν, ενώ ο τελευταίος αστόχησε σε μία περίπτωση σε άδεια εστία. Επισημάνθηκε ότι το τελικό 3-1 χαρακτηρίζεται πλασματικό και θα μπορούσε να φθάσει στα επίπεδα του αγώνα του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για τη Μακρινίτσα, στο πρώτο μέρος τρεις ευκαιρίες με τους Ψήφο σε κενό τέρμα, Σαραφίδη, Καρασμάνογλου, στο δεύτερο 45λεπτο φάουλ του Μεταξά έφυγε λίγο άουτ και ο Κοπάνας αστόχησε προς το φινάλε του αγώνα από καλή θέση. Εκφράστηκαν παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Ρούση, “η διαιτησία του οποίου ήρθε να προστεθεί στις κακές διαιτησίες των δύο προηγούμενων αγώνων για τη Μακρινίτσα” σύμφωνα με τους ανθρώπους του νέου δ.σ. του πηλιορείτικου συλλόγου. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, στη φάση του τρίτου γκολ, ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ και ο διαιτητής αγνόησε την υπόδειξή του.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Καπαλίκας, Παπανίκος, Σκοτεινός, Κουφαλιδάκης (80' Αθ. Βαλκανιώτης), Διαμαντένιας, Χορταργιάς, Ζιούλης, Ρομάριο (65' Μπούσης), Λανάι, Καπέσιος, Ζγουλέτας (75' Παπαδάκης).
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Ξηροφώτος, Ντελάκος, Μεταξάς, Ψήφος, Κατσιάκης, Γ. Μαστακούλης (85' Αρ. Μαστακούλης), Ευγ. Σαραφίδης, Παπακώστας (70' Πέτσης), Καρασμάνογλου (60' Κοπάνας).